Președintele Moon Jae In felicită BTS care reușește un rezultat istoric în Billboard + e ziua lui Jungkook

Trupa  BTS are de sărbătorit o mulțime de lucruri astăzi! Idolii fac istorie clasându-se pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 și în plus mai este și ziua mezinului de aur! Felicitările au curs din toate colțurile lumii după reușita din topul Billboard.
“Dynamite”, primul cântec în engleză al BTS, a făcut istorie urcând în topul  Billboard Hot 100 la nr. 1, fiind cea mai înaltă clasare din top realizată de un grup din Coreea. Totodată, astăzi este și ziua lui Junkook.

Jimin a postat: “Jungkook, la mulți ani pentru cei 24 de ani. Hyung te iubește.”

J-Hope a scris: „La mulți ani fericiți pentru cel mai tânăr dintre noi, iar hyung te iubește foarte mult! Sunt fericit pentru că vă am pe voi. Și pe ARMY!!! Știți că iubesc ARMY și sunt recunoscător lui ARMY mai mult decât oricui altcuiva?? ARMY trebuie felicitat de asemenea !! Vă iubesc, oamenii mei care sunt mereu alături de mine. ”

Suga și-a exprimat, de asemenea, lacrimile de bucurie și a folosit hashtagurile, „Happy Birthday Jungkook”, „Încă nu pot dormi încă” și „Lovind în aerul gol”.

Jimin a comentat sub  postarea lui J-Hope: „Încă plâng, hyung”, la care Suga a răspuns: „Și eu”, cu emoji-uri de plâns.

Jimin a mai postat: „După cum tocmai am spus cu Suga, vă mulțumesc foarte mult și vă mulțumesc din nou, ARMY. Îmi pare rău, nu prea știu ce să scriu. Continuu să plâng. ”

El a continuat să posteze: „Trebuie să mă cufund pentru a mă culca” și „Sunt atât de amețit, dar voi ați făcut acest lucru posibil, așa că toți ar trebui să fiți felicitați. Sper că toată lumea este la fel de fericită pentru cât de grozavă este această realizare. Mulțumesc și mulțumesc.” Jimin a adăugat, de asemenea, hashtagul: „ARMY al nostru a primit un premiu”.

Jin a postat, de asemenea, o fotografie cu el cu Jungkook și a scris: „La mulți ani Jungkook. Am ales una în care ai ieșit drăguț.”

În cele din urmă, cei șapte membri s-au reunit pentru a sărbători ocazia cu o transmisie live pe Naver V Live și au postat un scurt clip și pe Twitter.

 

De asemenea, Big Hit Entertainment a lansat oficial comentariile fiecărui membru cu privire la realizarea din Billboard Hot 100 a grupului.

RM a spus: „Încă nu-mi vine să cred. Parcă visez. Le mulțumesc compozitorilor pentru crearea unui cântec grozav și cred că toate realizările pe care le avem sunt făcute cu ARMY. Sunt recunoscător la nesfârșit. Voi face tot posibilul pentru a returna acest lucru cu o muzică și mai bună”.

Jin a spus: „ „Dynamite”a fost o melodie care a început cu gândul pur de a vrea să ne distrăm cu fanii noștri, așa că am fost foarte surprins și fericit că a obținut rezultatul inimaginabil cu nr. 1 la Hot 100. Cred că este ceva ce am realizat cu fanii noștri. Sunt foarte recunoscător”.

Suga a exprimat: „Obținând numărul 1 la Hot 100, sunt un pic uimit și neîncrezător. Când am fost întrebat despre obiectivele mele, obișnuiam să spun că vreau să ajung pe locul 1 la Hot 100 și mă simt minunat acum că visul meu a devenit realitate. Vă mulțumim ARMY pentru că ați făcut ca acest lucru să devină mai mult decât un simplu vis. Nu mă voi culca pe lauri și voi lucra și mai mult ”.

J-Hope a spus: „Nu pot să spun dacă acesta este un vis sau o realitate. Nu m-am simțit niciodată așa. Simt emoții greu de explicat în cuvinte. Pur și simplu le sunt recunoscător fanilor noștri. Am început această carieră pentru că îmi plăceau dansul și muzica și nu mi-am imaginat niciodată că vom fi un grup care ocupă primul loc în Hot 100. Sunt plin de emoții gândindu-mă că sinceritatea noastră a fost transmisă cu succes. Aș dori să împărtășesc toată onoarea cu fanii noștri.”

Jimin a spus: „‘ Dynamite ’a fost o piesă pe care am lansat-o cu speranța că va oferi chiar și un pic de consolare celorlalți, nu pentru cifre bune. Când am auzit vestea extraordinară a neașteptatului nr.1 la Hot 100, am fost atât de fericit și recunoscător încât nu am putut găsi cuvintele potrivite pentru a mă exprima. Le mulțumesc membrilor care au muncit din greu împreună și sunt recunoscător cu adevărat fanilor noștri care ne iubesc. Voi face tot posibilul pentru a-i impresiona pe fanii noștri și pentru a oferi lucrări și mai mari pe care le pot vedea și de care să se bucure. ”

V a comentat: „Este un obiectiv pe care orice cântăreț visează să-l atingă. Nici nu mi-am imaginat că vom ne vom clasa la numărul 1 în Billboard’s Hot 100. Când am auzit prima dată știrea, nu am crezut-o și am fost foarte surprins când am confirmat-o cu ochii mei. Datorită ARMY, un alt vis al BTS s-a împlinit. Vă mulțumim și vom continua să muncim din greu. ”

În cele din urmă, Jungkook a spus: „Când am auzit că suntem pe locul 1 în Hot 100, mi s-a părut un vis și am fost atât de fericit în acel moment. Le sunt recunoscător ARMY. M-a făcut curios să știu unde sunt limitele ARMY și BTS și m-a făcut să cred că ar trebui să continuăm să ne provocăm și să facem tot posibilul. Încă o dată, îi mulțumesc ARMY pentru că ne-au crezut și sprijinit. ”

Alte celebrități și personalități proeminente au felicitat, de asemenea, BTS pentru realizările lor remarcabile din Billboard.

Președintele Moon Jae In a scris: „BTS a obținut primul lor nr. 1 în topul Billboard Hot 100, scriind un nou capitol în istoria K-pop ca prima formație coreeană care a făcut acest lucru. După ce au dominat de patru ori topul Billboard 200 Albums, acum au stabilit un nou record ajungând pe locul 1 pe ambele topuri. Este cu adevărat uimitor. Este o ispravă splendidă care crește și mai mult mândria în K-pop. Piesa „Dynamite”, care s-a situat în fruntea listei, este cu atât mai semnificativă cu cât a fost compusă pentru a oferi un mesaj de confort și speranță oamenilor din întreaga lume care se luptă cu COVID-19. Va aduce o consolare uriașă coreenilor care suferă de criza națională provocată de COVID-19.  Ofer felicitări din toată inima.”

PSY a postat, de asemenea, o captură de ecran a topului  Billboard Hot 100 la povestea sa de pe Instagram, împreună cu hashtagurile, „În sfârșit”, „Mândru” și „Sunt sincer mândru”.

The Weeknd a felicitat de asemenea BTS, spunând: „Foarte cool. Acest lucru este atât de mare pentru artiștii asiatici. Felicitări uriașe pentru BTS. ”

De asemenea, Jonas Brothers și-au exprimat entuziasmul și au scris: „Bine ați venit în club, băieți”.

Fostul prim-ministru Lee Nak Yeon a scris: „BTS a obținut în sfârșit numărul 1 în Billboard’s Hot 100. Au scris o nouă istorie pentru K-pop cu prima lor piesă în engleză de după debut. Puternica melodie „Dynamite” are forța de a alunga tristețea de la COVID-19. Am primit alinare și forța pentru a trece prin aceste momente dificile. BTS, mulțumesc.”

Felicitări BTS și La Mulți Ani Jungkook!

 

Sursa

Un gând despre „Președintele Moon Jae In felicită BTS care reușește un rezultat istoric în Billboard + e ziua lui Jungkook

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s