Top 9 cele mai spectaculoase momente ale lui Taemin din SHINee

9 Of Taemin’s Best Stage Performances

Membrul grupului SHINee, Taemin a lansat recent piesa 2 KIDS și ce metodă mai bună de a sărbători există decât o listă cu cele mai bune spectacole live ale sale. Nu numai că este unul dintre cei mai buni dansatori din K-pop, abilitățile sale vocale au devenit la fel de impresionante ca și dansul său.

1. Move:

Dansul lent, captivant pentru Move este absolut fascinant. Talentul lui la dans este cu mult peste medie, iar vocea sa este de lăudat. Îi poți simți pasiunea în fiecare mișcare, iar sincronizarea sa este uimitoare.

2. 2 KIDS

La scurt timp după ce videoclipul pentru 2 KIDS a fost lansat, fanii au fost surprinși și de versiunea live. Spectacolul este unul remarcabil, Taemin făcându-și fanii nerăbdători pentru noul sau album.

3. Guess Who, Soldier si Goodbye

Acest amestec este mai mult decat uimitor. Ținuta sa se potrivește cu tonul spectacolului și arată fluiditatea mișcărilor sale. Acest moment este irezistibil și puteți vedea geniul din arta lui Taemin.

4. Famous

Dansul pentru Famous are atât de multe mișcări complicate, care se potrivesc perfect cu melodia, încât este de fapt o nebunie cum reușește să păstreze ritmul! Chiar dacă arată ca o coregrafie foarte dificila, Taemin o face din nou să arate ușor.

5. Love

Love este una dintre acele melodii care trebuie să fie interpretată doar live. Puterea vocii sale este prezentată aici, ceea ce demonstrează cât de profundă este pasiunea sa de a cânta.

6. Want

Simplitatea acestui moment este ceea ce îl face atât de bun. Taemin dansând haotic singur pe o scenă mare deschisă, de ce mai ai nevoie? Întrucât întreaga mulțime îi cântă numele, este destul de sigur că prezența sa scenică a putut fi simțită în întregul loc.

7. Replay

Această versiune mini a Replay ne înnebunește! De la deschiderea emoționantă, până la improvizatiile sale de la sfârșit.

8. Sayonara Hitori

Există ceva magic în această prestație. Camerele de filmat au surprins fiecare dintre mișcările diafane ale lui Taemin. Pasiunea sa pentru dans poate fi văzută atât de clar, încât nu vei putea să te îți iei ochii de la acest dans.

9. Itsuka Kokode

Vocea lui angelică, dar puternică, răsună prin stadion, iar sunetul pianului ne face să ne întrebăm: „E ceva ce nu poate face?” Deși era dansator înainte de debutul solo, acest lucru arată greșeala pe care oamenii au făcut-o atunci când nu credeau că Taemin e un cântăreț desăvârșit.

Care este momentul vostru preferat?

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s