Wonho lansează fragmente ale melodiilor de pe albumul de debut solo

Image

Wonho a dezvăluit fragmente ale melodiilor sale care îți vor tăia respirația!

Cântărețul stârnește noi valuri după ce a lansat aceste fragmente muzicale de pe primul său album solo  Part.1 Love Synonym(#1) Right for Me „.

Previzualizarea albumului este o dovadă a versatilității artistului, deoarece prezintă capacitățile muzicale multifațetate ale lui Wonho, cu o gamă largă de stiluri muzicale abordate, de la EDM, baladă și până la R&B. Mai mult decât atât, odată cu previzualizarea albumului, Wonho agită publicul cu imagini incredibile filmate în culisele sesiunilor foto pentru noul album!

Având în total 8 piese, melodia principală de pe primul  său album solo este “Open Mind”, scrisă de Wonho.  Albumul va conține și o variantă în engleză a  cântecului.

WONHO

Deja vocalistul și-a arătat talentul muzical cu balada sa emoțională pre-lansată „Losing You”, scrisă de el, captivând ascultătorii de pe tot globul cu melodia sa pe acorduri de pian  care a se îmbinau frumos cu vocea blândă și sonoră a lui Wonho.

WONHO

WONHO

WONHO

Scrise, compuse și aranjate de Wonho însuși sunt și piesele „I just”,  având la bază sunetul de pian, care prezintă frumoasele note ale cântărețului și falsetul său dulce,  „Lost in Paradise” , dominat de ritmuri R&B și  „Interlude: Runway” cu un bass puternic. Piesa relaxantă intitulată „With you” este realizată cu participarea talentatului cântăreț-compozitor Jooyoung, care a scris și a compus această melodie electro pop.

WONHO

„Part.1 Love Synonym(#1) Right for Me” va fi lansat oficial în 4 septembrie. Vă invităm să ascultați mai jos fragmentele muzicale și să vă bucurați de imaginile superbe cu Wonho:

 

Sursa: hallyudaily.com

6 gânduri despre „Wonho lansează fragmente ale melodiilor de pe albumul de debut solo

 1. Joopreme

  Sa țip sau sa țip…. omg ii blană albumul abia astept MV ul 🙃 mi-au atras atenția în mod special Interlude Runway si With you, jur ca aud vocea lui I.M în With you👀 și mai e și scrisă de Jooyoung pretiosul meu Jooyounnnnnggggg😭

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   Deci e LIT abia astept TOATE piesele si Interlude e wild rau! P.S tocmai am citit pe o comunitate ca Kihyun ar fi in Open Mind dar eu nu cred. Cred ca a si spus intr-un inrterviu ca acesta este un album fara colaborari. Urmatorul va avea collabs. A promis.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Joopreme

    Nu făceam referire la faptul că ar fi vreo colaborare ci la ad libs… sunt sigura ca e vocea lui I.M a lui Jooyoung și Wonho, cum a facut Honey pt Cravity … bn ca a lui Honey au fost mai evidente plus tobele🙃 am stiut din start ca este el la tobe. Open Mind da da acel oooooOh este facut de Kihyun, cand stai cu Monsta in urechi toata ziua asta se întâmplă 😄 prinzi experiență 🤭

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s