Fanii ONCE și iGOT7 cer tratament mai bun pentru membrii trupelor TWICE și GOT7

Fani trupelor TWICE și GOT7 și-au exprimat nemulțumirile pe rețelele sociale în legătură cu tratamentul acordat acestora de către compania JYP Entertainment.

ONCE au stârnit o adevărată „furtună” pe Twitter, cerând ca fetele lor favorite să primească mai multă atenție de la agenție și un tratament mult mai bun. Conform acestora ei au cerut aceste lucruri agenției însă nu au primit niciun răspuns, lucru care a pus paie pe foc.

Fanii acuză JYP de faptul că membrele TWICE sunt îmbrăcate ieftin și pe lângă asta au și puține promoții, agenția neacordându-le destulă atenție. #RespectTWICE_JYPE a devenit un trend pe Twitter într-un timp foarte scurt.

Unii fani au postat teaserele care arată ieftin pentru a evidenția neglijența față de TWICE. Fanii spun că agenția ar fi folosit poze la set.

 

Văzând propaganda făcută de ONCE, iGOT7 au început să ceare și ei drepturile trupei GOT7 prin hastagul #AhgasesWaitingForGOT7.

Prin urmare, fanii nemulțumiți de programul băieților, au făcut postări prin care cer ca grupul să revină cât mai repede și deasemenea, mai multe promoții.

 
 
 
 
 

 

 

Surse: 1, 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s