K-drama “Start-Up” lansează un poster cu Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho și Kang Han Na

Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho și Kang Han Na sunt gata să ne prezinte noile lor personaje din K-drama “Start-Up”.

Acțiunea serialului “Start-Up” se petrece în  Sandbox, un Silicon Valley al Coreei de Sud fictiv,  și va spune povestea companiilor de tip startup. 

În noul afiș, Seo Dal Mi (Suzy), Nam Do San (Nam Joo Hyuk), Han Ji Pyung (Kim Seon Ho) și Won In Jae (Kang Han Na) stau în fața unui perete plin de post-it-uri și note cu idei pentru startup-uri. Stând la aceeași „linie de plecare” împreună, personajele zâmbesc cu entuziasm spre viitor. Textul conține următorul mesaj: „Locul în care începe povestea noastră strălucitoare”, subliniind primii pași ai personajelor către visele lor.

Fiecare dintre personaje poartă și ținute care reflectă personalitățile lor. În costumele lor casual de afaceri, Seo Dal Mi și Nam Do San sunt încă diamante brute, dar ținutele lor transmit energie strălucitoare și tinerească. Costumul în carouri al lui Han Ji Pyung evidențiază personalitatea lui lipsită de griji și relaxată, în timp ce Won In Jae emană farmec elegant în costumul ei lila.

Afișul stârnește și mai multă curiozitate cu privire la modul în care Seo Dal Mi, care trece prin multe dificultăți în timp ce visează la succes, Nam Do San, care își asumă provocarea de a dori să strălucească din nou, Han Ji Pyung, care vrea să-și plătească datoriile, și Won În Jae, care se alătură unui startup pentru a nu pierde din nou, vor interacționa pe măsură ce destinele lor se împletesc.

“Start-Up” are premiera în octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s