Noi detalii despre B.I si controversa cu droguri

O persoană din interior a oferit informatii noi despre B.I.

După cum s-a raportat anterior, B.I este suspectat că a cumpărat marijuana și LSD de la Han Seo Hee din aprilie până în mai 2016. El a recunoscut unele acuzatii în timpul interviului său cu poliția din septembrie 2019, iar cazul său este în curs de desfășurare.

De la începutul acestui an, faptele bune și actele caritabile facute de fostul membru iKON au fost remarcate de fani. S-a aflat că a donat în mod anonim 10.000 de măști fanilor chinezi în mijlocul pandemiei COVID-19 și 50.000 de măști fanilor din întreaga lume.

În aprilie trecut, B.I a trimis 1000 de măști copiilor prin Angels ‘Haven for Children. Un oficial al organizației a declarat: „A început să facă caritate din noiembrie anul trecut. În afară de ceea ce a aparut pe prima pagina a ziarelor, B.I vine ori de câte ori programul său îi permite”.

Un cunoscut a lui B.I a afirmat ca: „Înainte de a izbucni controversa, B.I mergea la un orfelinat fără să spună nimănui chiar și atunci când era membru iKON. A petrecut timp oferind cadouri copiilor și învățându-i despre muzică. Păcat că oamenii cred că B.I face voluntariat din cauza remușcărilor (din cauza controversei privind drogurile). El face tot ce poate de fiecare dată când merge la voluntariate. „

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s