3 idoli care au jucat in k-drame (partea 2)

BTOB's Yook Sungjae and Red Velvet's Joy confirmed as a new couple for "We  Got Married 4"

Am revenit cu a doua parte a articolului, și cu înca 3 idoli care au jucat in K-drame.

Joy

Când Park Soo Young (numele real al lui Joy) a debutat ca parte a grupului de fete Red Velvet, în 2014, ea a ales numele de scenă Joy pentru că dorea să fie doza de fericire a fanilor ei.

Aceasta nu este o nou venită în industria televiziunii. Ea a câștigat primul său premiu ca actriță la MBC Entertainment Awards în 2015, cu rolul ei în seria We Got Married. Ulterior, a preluat roluri principale în ”The Liar and His Lover” (2017) și ”Tempted” (2018) și a jucat ca actriță de dublaj în filmul de animație ”Trolls World Tour” (2020), alături de fetele din Red Velvet.

Yook Sung Jae

Cel mai mic membru al trupei BTOB, Yook Sung Jae, face parte din grup din anul 2012, când au debutat cu piesa ”Born to beat”. De-a lungul anilor, grupul a lansat piese notabile, precum ”Beep Beep”, ”I’ll Be Your Man” și ”Missing You”. De asemenea, au cântat la KCON 2016 din New York și au câștigat primul lor premiu Bonsang la prima ediție a evenimentului Soribada Best K-music Awards.

Înainte de a se înrola în armată în luna mai, Sung Jae a preluat roluri principale în drame precum ”Reply 1994” (2013), ”Who Are You: School 2015” (2015), ”Goblin” (2016-2017). Cel mai recent, Sung Jae a jucat într-o dramă fantastică supranaturală, numită ”Mystic Pop-up Bar”, care a fost difuzată pe Netflix în luna mai.

Yoona

Membră a grupului Girls’ Generation, Yoona este un idol foarte iubit în industria k-pop, încă de la debutul grupului în 2007. După mai bine de un deceniu, ea face încă parte din sub-grupui Oh!GG și a lansat, de asemenea, mini-albumul solo ”A Walk To Remember” în anul 2019 în cinstea împlinirii vârstei de 29 de ani.

Cu drama ”You Are My Destiny” în 2008, Yoona a arătat că este o actriță promițătoare, obținând premiul „The Best New Actress” la KBS Drama Awards și la Baeksang Arts Awards. Apoi și-a continuat seria de drame romantice cu ”Cinderella Man” (2009), ”Love Rain” (2012) și ”Prime Minister and I” (2013). Fanii ei așteaptă noua ei dramă, ”Hush”, care va apărea anul acesta.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s