Stray Kids vorbesc despre faptul că sunt inspirați de idolii seniori, relația între membri și multe altele

Stray Kids Talks About Being Inspired By Senior Idols, Chemistry Between Members, And More

Într-un interviu recent pentru revista Singles, membrii trupei Stray Kids au vorbit despre obiectivele lor pentru viitor și despre dragostea lor pentru muzică.

În timp ce se pregătesc pentru mult așteptata revenire de luna aceasta cu „IN生” („IN LIFE”), versiunea reîmpachetată a primului lor album „GO生” („GO LIVE”), grupul a povestit despre drumul lor ca artiști.

Han și Bang Chan au vorbit despre ce înseamnă procesul de a-și produce a propria muzică, remarcând: „Deși ne plac genurile hip hop și R&B, atunci când facem muzică, scriem și multe melodii mai liniștite. Încercăm să exprimăm o mulțime de lucruri prin titlurile și versurile melodiilor noastre. Deși există un mesaj pe care vrem să îl transmitem prin versurile noastre, modul în care ascultătorul interpretează este, de asemenea, important. Există o mulțime de ambiguități distractive care pot fi găsite în cântecele noastre.”

În ceea ce privește obiectivele lor ca muzicieni, membrii Stray Kids au împărtășit: „Vrem să prezentăm în continuare un gen care este unic, doar al nostru”, adăugând: „Vrem să devenim un grup care primește recunoaștere de la mulți oameni din întreaga lume pentru muzica pe care am făcut-o noi singuri.

Subliniind hotărârea sa de a reuși, Changbin a spus: „Scopul meu este să îmi ating visele și chiar acum, ăsta e singurul lucru la care mă gândesc”.

Hyunjin a menționat se simte inspirat de idolii seniori precum Taemin din SHINee și Jimin din BTS:Mă uit la videoclipuri cu Taemin și Jimin, pe care îi admir, iar și iar și iar, pentru a mă menține concentrat și pentru a găsi, de asemenea, inspirație”, a spus el.

Privind înapoi la modul în care a ajuns să se alăture grupului, Seungmin și-a amintit: „Când am devenit pentru prima oară stagiar, nimic nu era familiar și, pentru o vreme, mi-a fost greu să mă acomodez. Am simțit că am devenit un străin, dar înainte să îmi dau seama, m-am adaptat și am muncit din greu pentru a mă antrena și, în cele din urmă, am devenit membru al Stray Kids.

Stray Kids va reveni pe 14 septembrie cu piesa „IN 生” („IN LIFE”) .

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s