Wonho are un debut regal, dominând clasamentele ITunes din mai multe țări!

wonho

Wonho domină lumea! Imediat după ce a lansat albumul ‘Love Synonym #1 : Right for Me.’ “WONHO” era #1 în trenduri Twitter iar #OPEN_MIND & #Love_Synonym urmau la mică distanță. Mini albumul a luat cu asalt clasamentele iTunes , fiind #1 la categoriile Pop Album & K-Pop Album!

Au trecut doar câteva zile de când Wonho a debutat solo oficial, și deja artistul adună rezultate remarcabile în topurile iTunes din lumea întreagă.

Mini-albumul Love Synonym #1: Right for Me a urcat pe poziția 1 în clasamentul iTunes pentru albume Pop din SUA în ziua lansării sale. În plus, albumul s-a clasat pe locul 1 în topurile iTunes de K-pop din 20 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia, Elveția, Italia și Canada. Love Synonym s-a clasat elegant în top 3 în alte 10 țări printre care Taiwan, Vietnam, Singapore, Mexic, Japonia și Hong Kong, demonstrând faptul că idolul este extrem de hot printre fanii K-pop globali.

Albumul a continuat să fie în topuri și în zilele de după lansare. Totodată, reamintim că și melodia pre-lansată „Losing You” s-a clasat pe locul 1 în 16 țări, printre care și România.

Cu adevărat un debut demn de un rege, nu-i așa? Voi ați ascultat albumul său? El este disponibil și pe YouTube Music (dați click aici).

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s