Acestea sunt motivele pentru care fanii cred că Joy (Red Velvet) și Sungjae (BTOB) s-au iubit cu adevărat!

Joy din Red Velvet și Sungjae din BTOB au fost unul dintre cele mai bune cupluri care au apărut vreodată la emisiunea ”We Got Married”!

Datorită vârstei lor tinere, telespectatorii vechi ai emisiunii nu știau sigur cum să perceapă cuplul format dintre cei doi. Însă Joy și Sungjae au devenit rapid unul dintre cele mai populare, datorită stilului lor inofensiv, a fanteziei adorabile și a chimiei evidente.

Faceau în mod constant fotografii drăguțe și zâmbeau strălucitor ori de câte ori erau împreună. Fanii au început să se îngrijoreze că Sungjae se îndrăgostește cu adevărat de Joy în timpul spectacolului, datorită felului în care acesta se comporta când se afla în jurul ei.

Aceștia au observat cum se concentra asupra celor mai mici detalii și era mereu acolo pentru Joy să o ajute indiferent de ce.

Sungjae a devenit foarte protector cu idolul feminin, având grijă de ea, ajutând-o chiar să-și acopere fusta! Cei doi au devenit cuplul ideal al tuturor, cu personalitățile și stilurile lor perfect potrivite.

După ce au apărut împreună în emisiune, Joy și Sungjae au început chiar să arate foarte asemănător! Este obișnuit ca cuplurile să înceapă „să devină ca o singură persoană” după o perioadă mai îndelungată de relație .. dar în cazul celor doi, această etapă pare că s-a îndeplinit foarte rapid.

Cei doi au avut momente și mai adorabile împreună, ca atunci când Sungjae încerca să o țină de mâna pe Joy … Sau momentul acela extrem de adorabil când Joy a spus: „Sunt atât de drăguță!”, iar Sungjae a răspuns: „Da, da, știu”.

Sau momentul romantic când au stat amândoi în aceași pat… și presupusul sărut ascuns.

Pe măsură ce timpul emisiunii se apropia de sfârșit, au mai avut o singură etapă: s-au urcat pe scenă pentru a evolua cu o melodie împreună. Cei doi au cântat unul pentru celălalt, cu Joy izbucnind în lacrimi în timp ce își aminteau timpul petrecut.

Dar când a venit timpul ca ei să-și ia rămas bun, nu au mai rămas decât lacrimi și tristețe pentru toți cei implicați.

Joy a dezvăluit cât de puternică s-a simțit cu Sungjae alături de ea și cât de mult a prețuit momentele avute împreună. Sungjae a vorbit, de asemenea, despre cât de prețioase au fost aceste clipe și cât de supărat era.

Cuplul a rezistat aproape 11 luni împreună la ”We Got Married”, dar este greu să uiți cât de frumoși erau!

Sursa

Un gând despre „Acestea sunt motivele pentru care fanii cred că Joy (Red Velvet) și Sungjae (BTOB) s-au iubit cu adevărat!

  1. youabby

    Da,da arata bine,erau frumosi si aveau charm impreuna!Daca a fost ceva intre ei,doar ei insusi stiu 😍Dar imaginile si melodiile cantate mi-au adus aminte de ce ceea ce se spunea la un moment dat ca mai multi baieti de la CUBE au relatii ascunse(cand era scandalul cu Hyuna)
    Melodia pe care a cantat-o Sungjae se cheama „Hug me” si este un cover dupa Jung joog il.zilele trecute a cantat-o si Kihyun din Monsta X.pe mine m-au topit ambele variante 🤗

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s