CL dezvăluie un teaser misterios cu titlul viitoarei lansări!

Solista CL a dezvăluit o imagine teaser îndrăzneață pe care este scris titlul lansării viitoare!

În data de 10 septembrie, CL a lansat teaserul pe contul ei de Twitter, cu titlul: “+ASK & YOU SHALL RECEIVE+” (echivalent cu ”cere și ți se va da”, în limba română). Imaginea prezintă un fundal roșu intens și silueta artistei, alături de textul „Post Up”, scris în mijloc.

Revenirea oficială a lui CL va fi în data de 14 septembrie, la ora 13:00 la amiaz în Coreea.

Sursa

15 gânduri despre „CL dezvăluie un teaser misterios cu titlul viitoarei lansări!

 1. i support the QUEEN

  Ma nelinisteste teribil faptul ca, coreeni închid ochii când vine vorba de CL.

  CL a fost și o sa rămână ceva ce industria nu o sa mai aibă, un artist cu o personalitate puternica, un artist care a știu ce și-a dorit, un artist respectat și respectuos, un artist complet.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. susodoi 🌼 Autor post

   Prin ”închid ochii” te referi la faptul că nu îi acordă mai multă atenție?
   Dacă da, eu sincer cred că nu e vina oamenilor – ci mai degrabă lipsa promovării adecvate.
   Dacă ea de 2 ani de zile a lipsit total din industria coreeană, muzică plus divertisment (în afară de apariția impresionantă de la Jocurile Olimpice), iar acum își promovează revenirea solo prin câteva poze postate pe Instagram, ce te aștepți de la public? Publicul coreean CLAR nu-ți intră pe Insta sau Twitter ca să vadă ce a pus CL ca fapt divers… CL se promovează singură, iar melodia/melodiile pe care o/le va lansa sunt cele pe care urma să le lanseze în America, însă nu a mai avut ocazii. Dacă melodia va fi în engleză total (sunt 99.9% sigură că da), atunci clar coreenii nu vor acorda atenție.
   Ei percept lansările în engleză ca pe niște mici trădări, mai ales dacă nu le revine lor nimic din asta (de ex. mai mult succes țării lor din cauza naționalității lui CL)
   Eu mă bucur enorm de mult că revine…am așteptat-o și o voi susține cum pot! Dar nu am pretenții de la publicul coreean, când promovarea a fost aproape 0.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. aeJ

    „Ei percept lansările în engleză ca pe niște mici trădări, mai ales dacă nu le revine lor nimic din asta (de ex. mai mult succes țării lor din cauza naționalității lui CL).”

    Corect, așa o consideră mulți și totuși, mulți uită faptul că CL a adus câteva lucruri importante industriei.
    N-are capra treaba cu oaia, faptul că ea dorește să cânte în engleză e alegerea ei și, dacă te numești fan o susții indiferent de ceea ce alege să facă. Cumva, fanii au fost furioși că ea a stat ascunsă doi ani și au criticat YG-ul și când a rămas fără agenție și a scos EP-ul In the name of love au fost indignați văzând datele și după pooof.
    Publicul coreean este foarte .. boring .. în ultima perioadă.
    Și a mai avut apariții după JO 2018.
    A fost un idol ucis de companie.

    Apreciază

    Răspunde
  2. hyunamyou

   Eu nu inteleg cum oamenii pot sa aiba asteptari de la Coreeni cand ea a avut succes doar cu o melodie in Coreea, The baddest female, atat, restul a tinut de 2ne1. Nu mai zic ca si promovarile ei sunt cam sarace

   Apreciază

   Răspunde
    1. hyunamyou

     Ma indoiesc. Tot dati vina pe YG, dar eu sunt aproape sigur ca era mai activa daca statea in Coreea, a fost alegerea ei sa incerce in America si faptul ca YG sprijinit-o tot e ceva, a zis si ea asta la un moment dat, nu orice agentie ar fi facut asta asa usor. Putea YG sa faca mai mult? Da, dar tot e de apreciat ca a facut, hai sa fim seriosi, daca era asa rau, CL isi rupea cotractul de mult, nu ar fi fost primul caz. Acum ma rog, a plecat, asa ca nu prea vad rostul in a mai vorbi de acest subiect.

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
     1. susodoi 🌼 Autor post

      In general in situații de acest gen vina este impartita.. nu avem cum sa dam nici vina doar pe ea pentru tot ce i s a intamplat pana acum, dar nici doar pe agentie, YG, pentru ca daca era asa ar fi facut cum ai spus, ar fi plecat de acolo mai repede, desigur.
      YG e printre putinele agentii care isi lasa artistii sa plece cand vor ei, chiar si daca nu li s a terminat contractul – fara proces! Nu trag bani cu caruțele dupa idolii/artistii care pleaca. Îi lasa in pace, liberi, intr un mod amiabil. E ceva extrem de important. Ba chiar mai mult – i a lasat ei si toate melodiile pe care le avea, si numele, si tot.
      CL nu cred ca a vrut din start sa fie idol kpop solo- ea mereu a tintit America. Aici nu a reusit prea mult sa o ajute agentia. A vrut sa debuteze acolo, in state, sa fie artista solo internationala. Nu o interesa pe ea Coreea, si nici acum nu cred ca i pasa.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. hyunamyou

       Exact, vina este impartita(nu am dat vina doar pe ea), multi dau vina pe YG pt ca e mai usor(mai ales daca esti fan), dar mi se pare ridicol tocmai pentru ca YG este printre putinele companii cu conditii de munca bune, multi artisti care au plecat din YG vorbesc frumos frumos de companie si asta spune multe. Cum am spus, putea sa faca mai mult pt ea, dar eu zic ca tot e de apreciat si putinul pe care l-a facut, alea 2-3 melodii si ce a mai facut ea prin America, acum na, probabil nici nu a vrut sa iasa in pierdere cu mai mult. E greu, sunt artisti semnati cu impresari/companii de top din America care se tot chinuie sa explodeze. E pacat ca a lasat-o Scooter, chiar cred ca avea o sansa cu el, dar nici el nu a a vrut sa piarda.

       Apreciat de 1 persoană

       Răspunde
       1. susodoi 🌼 Autor post

        Cica a luat-o Scooter inapoi? Sau oricum îi promoveaza” si el lansarea din ce am vazut pe net. Oricum, cred ca daca va vrea sa continue cariera muzicala, trebuie sa semneze cu o agenție. Nu se va descurca singura mereu.. si ar fi pacat! Mai avea multe de aratat!

        Apreciat de 1 persoană

     2. aeJ

      tind sa cred ca esti soldat defensiv cand vine vorba de YG.
      hai sa nu vorbim despre tratamentul primit de ea pentru ca ar fi inutil avand in vedere cat de bine vezi YG-ul, paaa.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s