Internauții vorbesc despre cum fanii EXO i-au întors spatele lui Chen

Un internaut a publicat pe o comunitate online o serie de imagini făcute pe o platformă muzicală de streaming. Imaginile arătau pagina cu recenzii ale noii coloane sonore lansate de Chen din EXO.

Pe 8 septembrie, Chen a lansat melodia „Your Moonlight” pentru coloana sonoră a dramei SBS, „Do You Like Brahms?”. Potrivit imaginilor, melodia lui Chen a primit un rating de două steluțe din cinci și multe comentarii negative pe platforma coreeană de streaming, Melon. Văzând aceste comentarii negative, internauții și-au exprimat părere referitor la cât de înfricoșători sunt fanii care întorc spatele idolului lor.

Opiniile sunt împărțite și în timp ce mulți internauți susțin că Chen ar trebui să fie lăsat în pace, alții sunt de părere că oamenii din afara fandomului nu ar trebui să se implice.

Printre comentariile internauților se numără:

„Fanii îi atacă pagina cu recenzii la melodie pentru că acesta nu pleacă din grup? E cam dur, nu credeți?”

„Dacă nu cunoașteți detaliile, nu ar trebui să vă dați cu părere. Sunt motive pentru care acele persoane fac asta. Nu e doar pentru că s-a căsătorit. E prea mult de explicați, așa că nu vă băgați cu părerile voastre dacă nu știți.”

„Numai fanii suferă”.

„Fanii nu fac asta fără motiv. Chen deja pare egoist și iresponsabil.”

„Nu înțeleg de ce îi fac asta doar pentru că nu-l plac.”

„Nu sunt sigură de ce acesta insistă să rămână într-o trupă de idoli. Cred că Chen poate să rămână solo, din moment ce are abilitățile necesare.”

„Nimeni nu-i spune să nu mai promoveze. Poate continua drept cântăreț, dar în afara trupei EXO. La moment, EXO nu a avut nicio activitate după ce Chen și-a anunțat căsătoria. De asemenea, am fost dezamăgită de felul în care a făcut-o. A fost biasul meu în EXO, dar sunt dezamăgită și simt că acum e pur și simplu un egoist.”

„E activitatea sa solo, de ce oamenii îl atacă? Plecarea sa din trupă ține de companie și grup, nu înțeleg de ce lumea îl critică pentru lansarea melodiei solo.”

sursă

13 gânduri despre „Internauții vorbesc despre cum fanii EXO i-au întors spatele lui Chen

 1. ####

  Unii oameni chiar își dau seama de ceea ce fac acum ?
  Se gândesc că poate din cauza comentariilor negative se poate sinucide și-și poate lăsa familia și fetița fara tata ?
  Poate el nu va mai putea îndura atât de mult , pentru că este dureros,poate o să facă cum a făcut Jonghyun, chiar dacă el nu avea o familie,dar sincer mai bine egoist și îngâmfat,decât milos și să pună repede la suflet mai bine răutăcios dar bun cu oamenii care îl iubesc…🤦🏻‍♀️eu una nu vreau sa plece din trupa,orice trupa nu mai este la fel fără un membru care lipsește,nu sunt o fana dar mă doare pe mine și mă întristez când văd că îl judecă pentru că și-a întemeiat o familie, vrei și-mi doresc sa fum toți la fel și să nu ne mai criticam unul pe altul…sper ca Chem sa fie bine și să nu pună la suflet !!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  “Dacă nu cunoașteți detaliile, nu ar trebui să vă dați cu părere. Sunt motive pentru care acele persoane fac asta.“
  Si care sunt acele motive? Ca s-a casatorit cu altcineva si nu cu o fana? Ca nu mai ii virgin? Ca are copil? Ce motiv ar putea avea? 😹🤦🏼‍♀️

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. susodoi 🌼

   Că s-a căsătorit :))) tho nu pricep în ce lume demonică trăiesc acei ”fani” pentru că la ei se practică vinderea sufletului, a minții și corpului de către idol către ei. Trebuia cineva să-i anunțe, să pună un afiș mare înainte să intre în fandom că ”aici nu e ceva sectă satanistă”, ci e o trupă din Coreea de muzica pop în care cântă o a m e n i.
   Hai.. pot înțelege disperarea fanelor mici, a pruncilor încă deloc maturi, dar se vede că ele/ei îs mari (pt că-și permit multe gen pancarte, autobuze cu afișe), au creier și îl risipesc .

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 3. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  “ Chen deja pare egoist și iresponsabil.” Sa iti doresti de moarte ca un om sa renunte la visul sau, la o parte din viata sa doar pentru ca s-a casatorit si are un copil nu ii egoist si iresponsabil, nu?

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 4. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  „Nu sunt sigură de ce acesta insistă să rămână într-o trupă de idoli. Cred că Chen poate să rămână solo, din moment ce are abilitățile necesare.”

  „Nimeni nu-i spune să nu mai promoveze. Poate continua drept cântăreț, dar în afara trupei EXO.“
  Care ii logica? 🙃

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  “ La moment, EXO nu a avut nicio activitate după ce Chen și-a anunțat căsătoria.”
  Bineinteles ca ii vina lui, doar el a adus virusul Corona. 🙃
  Cica nu or avut activitate. Cand au avut EXO activitati???? 😹🙃

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. susodoi 🌼

   Da Doamne..cum de nu ți-ai dat seama că e vina lui? 😂😂 Și cele două războaie mondiale tot din vina lui au fost pentru că s-a întors Chen în trecut și le-a spus că se căsătorește și boom gata a fost cu planeta.
   Sincer sper din tot sufletul meu, până și din cele mai mici colțuri, că Chen nu îi ia în serios pe acești aberanți, și împreună cu familia și prietenii săi, încearcă să-și țină creierul departe de acest hate.

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
 6. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  “ De asemenea, am fost dezamăgită de felul în care a făcut-o.”
  Felul in care a facut-o? El nu trebuia nici sa va zica sau va dea exolicatii, in primul rand… Dar el a decis sa imparta vestile astea frumoase cu fanii.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 7. Ana Maria

  Persoanele astea devin mai frustrate pe zi ce trece. Eu nu le înțeleg de ce comentează aiurea. Până la urmă e viața lui și la un moment dat tot se însura și devenea tata, fie că era mai devreme sau mai târziu. Eu chiar nu înțeleg de ce ii doare, sincer. Eu sper sa fie fericit alaturi de familia lui și să nu ajungă la suicid din cauza unor proaste care comentează aiurea.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s