Beenzino și iubita sa, Stefanie Michova, dezvăluie planul de a avea copii în viitorul apropiat!

În cel mai recent episod din „ON & OFF”, creatoarea de modă și conținut, Stephanie Michova, a vorbit despre dorințele sale de a crea o familie numeroasă cu rapperul Beenzino.

La studio, membrii distribuției permanente au urmărit cuplul în timp ce au făcut o vizită la un cititor local de cărți de tarot. Cardurile lor au dezvăluit că „lui Beenzino îi place mult mai mult de Michova decât îi place ei de el”, dar că Michova este „în prezent prea ocupată să se relaxeze în aceste zile”.

Cu toate acestea, cei doi au ieșit simțindu-se destul de calm, recunoscători că nu a existat nimic prea negativ. Întrucât cei doi sunt cunoscuți pentru relația lor pe termen lung, membrii distribuției i-au aplaudat pentru echilibrul și liniștea lor constantă.

Când a fost întrebată despre planurile lor de viitor, Michova a mărturisit că a vrut inițial să se căsătorească înainte de vârsta de 30 de ani: „Sunt un pic tristă, pentru că nu cred că am suficient timp și energie pentru a întemeia o familie încă”. Dar când o va face, Michova a dezvăluit: „Aș vrea să nasc patru copii”.

La această afirmație, Beenzino a râs și a răspuns: „Patru sunt prea mulți. Cred că și tu vei fi prea epuizată”. Beenzino și Stephanie Michova se întâlnesc de șase ani și în prezent împart un apartament împreună. 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s