Giveaway album Wonho „Love Synonym”: ANUNȚ CÂȘTIGĂTORI!

No description available.

Dragilor, a sosit momentul să anunțăm câștigătorii mini concursului nostru având ca premiu primul album solo al lui Wonho. Deschideți pentru a afla numele lor!

O săptămână nouă începe și venim cu vești bune pentru doi dintre cititorii blogului kpopro care s-au înscris la giveway-ul nostru ! Cei care nu ați câștigat acum veți mai șansa să fiți nominalizați la viitorul concurs, atunci când Wonho va lansa partea a doua a mini-albumului său. 

După cum vă anunțam anterior, am decis să adăugăm un al doilea album al lui Wonho „Love Synonym (#1)Right for me” ca premiu. Cu toate aceseta, numărul participanților a fost extrem de mare. Pentru a putea alege dintre răspunsurile corecte la cele 7 întrebari ale noastre, am tras la sorți și numele câșigătoare sunt:

Andreea Stănilă și Francesca Anastasia Corsetti.

Vă rugăm frumos ca până duminică, 20 septembrie, să ne contactați, pentru a putea intra în posesia premiilor, la adresa de email concurskpopro@gmail.com. În cazul în care nu vom fi contactați, albumul va fi oferit altui participant la concurs.

 

Sincere felicitări ambelor câștigătoare!

Vă mulțumim tuturor pentru participare, că arătați că îl iubiți pe Wonho și pentru că ne urmăriți blogul. Menționez că aceste cadouri au fost pregătite de echipa noastră cu mult drag din fonduri proprii, blogul fiind non profit și format din voluntari entuziaști ai K-pop-ului.

Numai bine tuturor!

 

Un gând despre „Giveaway album Wonho „Love Synonym”: ANUNȚ CÂȘTIGĂTORI!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s