RM donează 100 de milioane de won pentru recondiționarea și republicarea cărților vechi!

Membrul RM din BTS a făcut o donație generoasă de ziua sa!

A donat 100 de milioane de won Fundației Muzeului Național de Artă Modernă și Contemporană. Banii vor fi folosiți pentru recondiționarea și republicarea cărților vechi de artă care nu mai sunt disponibile pentru tipărire. Cărțile vor fi donate bibliotecilor din școlile din diferite comunități rurale, precum și bibliotecii din cadrul Fundației Muzeului Național de Artă Modernă și Contemporană.

Opt cărți de la șapte autori coreeni – Kim Hwan Ki, Lee Joong Seop, Byun Wol Ryong, Yoo Young Kuk, Park Rae Hyun și Lee Seung Jo – vor fi retipărite. Fundația pregătește 500 de seturi pentru un total de 4.000 de cărți, menite să fie pregătite pentru mijlocul lunii octombrie.

Fundația a spus: „RM a spus că vrea să susțină lumea artei care îi dă mereu inspirație și răgaz. Înțelegea mai bine arta prin cărți și dorește ca și copiii care nu aveau accesul la muzee să poată accesa cu ușurință arta. Am fost amândoi surprinși și fericiți. Vom lucra cu RM, care vine la muzeu pentru a vizita și ajută la creșterea interesului pentru a răspândi cultura cărților de artă”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s