Procesul lui Seungri va începe pe 16 septembrie

Cazul lui Seungri va începe să fie judecat de către o instanță a armatei.

Potrivit unui raport exclusiv al News1, Seungri va avea prima infățișare în procesul său la Comandamentul Operațiunilor Terestre din Yongin, provincia Gyeonggi, la ora 10:00 (în Coreea de Sud) pe 16 septembrie. El va fi judecat la 7 luni după ce a fost pus sub acuzare  la sfârșitul lunii ianuarie pentru că a încercat să intermedieze prostituate.

Întârzierea prelungită a procesului se datorează înrolării lui Seungri în armată și schimbării locului procesului. Cazul lui Seungri a fost atribuit anterior Curții Districtuale Centrale din Seul împreună cu rechizitoriul, dar el a intrat în armată înainte de stabilirea datei procesului.

Cazul lui Seungri a fost apoi transferat Comandamentului Armatei 5, care l-a transferat Tribunalului General. Motivul exact al transferului este necunoscut, dar se spune că mișcarea ia în considerare gravitatea acuzațiilor sale. Se pare că intenția este de a desfășura procesul la o unitate de nivel superior,

Seungri va fi judecat în fața Tribunalului Militar pe 16 pentru încălcarea Legii privind pedeapsa agravată a unor infracțiuni economice specifice (delapidare), încălcarea Legii privind igiena alimentelor și Legea afacerilor, încălcarea Legii speciale privind pedepsirea infracțiunilor de agresiune sexuală și Legea privind traficul sexual (prostituție) și încălcarea comerțului valutar („hwanchigi”).

În acuzare sunt incluse acuzațiile de aranjare de servicii de prostituție pentru investitori în perioada septembrie 2015-ianuarie 2016 și trimiterea de fotografii  cu femei goale prin katalk.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s