Fantagio oferă detalii despre procesul împotriva comentatorilor malițioși

În data de 16 septembrie, agenția Fantagio a lansat o declarație oficială cu privire la procesul înaintat împotriva persoanelor care lasă comentarii malițioase la adresa artiștilor săi.

Fantagio a declarat: „Așa cum am anunțat anterior, am înaintat procese împotriva persoanelor care au lăsat comentarii malițioase la adresa artiștilor noștri, care au dus la defăimare, împrăștierea zvonurilor false, agresiune sexuală etc. în lunile mai, iunie și iulie. Câteva persoane care au legătură cu procesul au fost chemate pentru interogatoriu.

Agenția a continuat: „Câteva procese care implică anumite persoane se apropie de final în curând. În afara acestor cazuri, agenția se pregătește să înainteze mai multe procese. Am reușit să confirmăm mai multe conturi care au defăimat și au împrăștiat zvonuri false pe rețelele de socializare și a comunități online, întrucât agenția noastră a monitorizat atent situația și a analizat dovezile trimise de fani. Aceste acțiuni duc la degradarea sănătății mentale a artiștilor noștri, defăimându-le numele și imaginea, așa că noi vom continua să acționăm legal împotriva lor.

Fantagio este casa unor artiști precum ASTRO, Weki Meki, Ong Seung Wu etc.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s