Seungri recunoaște una din cele 8 acuzații care i se aduc

Seungri Admits To 1 Of 8 Charges At First Hearing
 
În 16 septembrie a avut loc prima audiere în procesul lui Seungri. Din opt acuzații, el a admis una singură.

Partea lui Seungri a declarat: „Negăm toate acuzațiile, cu excepția încălcării de către acesta a Legii tranzacțiilor valutare”. 

Seungri are opt acuzații, inclusiv achiziționarea de servicii de prostituție, mediere a prostituției, delapidare, încălcarea Legii privind pedeapsa agravată cu privire la infracțiuni economice specifice (delapidare cu privire la taxa suplimentară impusă unei sume care depășește o anumită valoare), încălcarea Legii privind igiena alimentară, jocurile de noroc obișnuite, încălcarea Legii tranzacțiilor valutare și încălcarea Legii privind cazurile speciale referitoare la pedeapsirea infracțiunilor sexuale. Cazul lui Seungri a fost transferat instanțelor militare după înrolarea sa în martie.

Seungri este acuzat că a aranjat servicii de prostituție pentru investitori străini pentru a-și procura investiții pentru afacerile sale între decembrie 2015 și ianuarie 2016. Aproape în același timp, și el ar fi achiziționat servicii de prostituție.

De asemenea, el a fost pus sub acuzare pentru suspiciuni de deturnare de 528 de milioane de woni (aproximativ 448 900 de dolari) de la clubul Burning Sun pentru a-i folosi pentru clubul său Monkey Museum și trimiterea de fonduri la Yuri Holdings în valoare de 22 de milioane de woni (aproximativ 18 700 de dolari), deghizându-i drept taxele legale ale angajaților.

Seungri ar fi pariat în mai multe rânduri la cazinourile din Las Vegas între decembrie 2013 și august 2017 și ar fi folosit un total de 2,2 miliarde de woni (aproximativ 1,87 milioane de dolari). Este suspectat că a schimbat 1 milion de dolari în jetoane de cazino și nu a raportat schimbul, ceea ce reprezintă o încălcare a Legii tranzacțiilor valutare.

În instanță, reprezentantul legal al lui Seungri a declarat: „Inculpatul nu are motive să medieze prostituție. El nu a jucat niciun rol în medierea prostituției lui Yoo In Suk „. Fostul CEO de la Yuri Holdings, Yoo In Suk, a pledat vinovat la acuzațiile sale, inclusiv cele de mediere a prostituției, în iunie. În ceea ce privește suspiciunile că Seungri a cumpărat servicii de prostituție pentru el însuși, ei au spus: „Seungri nu își amintește dacă a avut relații sexuale cu femeia în cauză și a crezut că femeia este cineva pe care Yoo In Suk a trimis-o la el pentru că pur și simplu ea dorea să-l întâlnească.

Reprezentantul legal a adăugat: „Jocurile de noroc obișnuite pot fi recunoscute numai după luarea în considerare nu numai a cantității de bani jucate, ci și a tuturor aspectelor, inclusiv a numărului total de ori jucat, a duratei, a motivului și a condamnării anterioare. Jocurile de noroc nu au constituit scopul vizitei inculpatului în Statele Unite și el și-a desfășurat toate activitățile programate în timpul șederii sale.”

În ceea ce privește suspiciunea că a filmat și a răspândit filmări ilegale, reprezentantul legal al lui Seungri a spus: „El nu a făcut fotografiile. A împărtășit doar fotografii pe care le-a primit de la un centru de divertisment pentru adulți într-o discuție de grup cu prietenii săi.”

Seungri a vorbit personal despre presupusa sa încălcare a Legii privind igiena alimentară în legătură cu funcționarea clubului Monkey Museum, spunând: „După primirea ordinului de corectare, toate structurile problematice au fost eliminate. Am fost în majoritatea timpului în străinătate datorită activităților mele de celebritate, așa că nu am putut să o confirm cu ochii mei.”

Seungri a recunoscut o singură acuzație, încălcarea Legii tranzacțiilor valutare și a declarat că reflectează asupra faptelor sale greșite.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s