Agenția trupei FANATICS lansează o declarație oficială după ce un membru din staff a făcut comentarii inadecvate în timpul unei transmisiuni live

FANATICS’s Agency Releases Apology After Staff Member’s Inappropriate Comment

FENT Entertainment, agenția grupului FANATICS, a lansat o declarație oficială prin care își cere scuze pentru comentariile nepotrivite făcute de un membru al staff-ului în timpul unei transmisiuni live.

În timpul unei transmisiuni pe V Live, membrele FANATICS purtau fuste ori pantaloni scurți. O persoană din spatele camerelor a fost văzută dându-le jachete și pături pentru a-și acoperi picioarele. Imediat după aceea, fanii au auzit o voce masculină spunând: „Ideea era să le arătăm picioarele, așa că de ce le-ai acoperit?” și un sunet ca o lovitură de palmă. Membrele FANATICS și-au descoperit picioarele apoi.

FENT Entertainment a lansat la scurt timp o declarație: „Bună, aici este agenția trupei FANATICS, FENT. Recunoaștem seriozitatea incidentului în care un membru din staff a făcut un comentariu inadecvat în timpul transmisiunii live a trupei FANATICS de pe 7 septembrie. În primul rând, am vrea să ne cerem scuze membrelor și fanilor care au fost răniți de acest eveniment. Agenția este de acord cu faptul că acest comentariu a fost nepotrivit și fără scuză, iar persoana responsabilă va suporta consecințele. FENT va avea mai multă grijă în viitor, astfel încât asemenea incidente să nu se mai petreacă. Din nou, ne cerem scuze fanilor care iubesc FANATICS și facem tot ce putem pentru a proteja drepturile artiștilor pe care voi îi iubiți. Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s