Moonbin își dorește ca ASTRO să devină un grup ca SHINee

Revista „Beauty+” a realizat un interviu cu membrii Moonbin și Sanha din ASTRO, cu ocazia lansării primului mini album al sub-grupului.

La începutul acestei săptămâni, Moonbin și Sanha au debutat în primul sub-unit al trupei ASTRO cu mini albumul „IN OUT” și melodia „Bad Idea”. În timpul interviului, Sanha a fost întrebat care este diferența dintre a promova într-un grup și a promova într-un sub-unit. Idolul a răspuns în glumă: „Simțeam că abia purtam haine”, făcând referire la diferența de concept.

Mai apoi, Moonbin a oferit sfaturi de urmat pentru a deveni un „expert al scenei”: „Am încercat să am foarte multă încredere în mine. Dansez gândindu-mă că voi fura inimile tuturor fanilor altor grupuri. Apoi, simt cumva că mi-am îndeplinit misiunea și sunt mulțumit.” Moonbin și-a exprimat și respectul pentru seniorii săi, membrii SHINee: „Mi-ar plăcea ca ASTRO să devină un grup cu un stil asemănător cu SHINee. Seniorii din SHINee sunt cu adevărat uimitori, pentru că experimentează constant cu muzică nouă, însă lumea poate să recunoască din prima că este vorba de SHINee pentru că au o culoare proprie. De asemenea, au prestații geniale.

Sanha a mărturisit că îi admiră foarte mult pe IU și Paul Kim, cunoscuți ca artiști și compozitori capabili să creeze piese emoționante.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s