GAON oferă următoarele certificări pentru albumele și melodiile k-pop

Clasamentul GAON certifică cu platină următorii artiști k-pop!

Recent, a devenit cunoscut faptul că albumele „How You Like That” de la BLACKPINK, „ZERO : FEVER Part.1” de la ATEEZ și „The Dream Chapter: MAGIC” de la TXT au fost certificare cu platină mulțumită celor peste 250.000 de exemplare vândute de la lansare, iar „1 Billion Views” de la EXO-SC a obținut dublă platină pentru cele 500.000 de copii vândute.

La capitolul digital, „I Still Love You a Lot” de la Jeon Sang Keun a primit platină pentru cele 100.000.000 de ascultări, iar „Only One for Me” de la BTOB și „There Has Never Been A Day I Haven’t Loved You” de la Lim Chang Jung au obținut certificare pentru 2,5 milioane de descărcări.

Reamintim, la începutul anului 2018, Asociația Coreeană a Industriei Muzicale a decis să introducă un nou sistem de certificare pentru vânzările de albume, descărcări de melodii și streaming online. Începând cu 1 ianuarie 2018, Gaon Chart a început să certifice cu platină albumele care au înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, cu dublă platină pe cele care au trecut de 500.000, iar melodiile care au depășit peste 100.000.000 de ascultări sau 2,5 milioane de descărcări au fost certificate cu același statut.

Felicitări tuturor artiștilor!

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s