Kang Daniel povestește ce a făcut în timpul pandemiei, emisiunile și filmele sale preferate și multe altele

Kang Daniel Reveals How He’s Been Spending Time During The Pandemic, His Favorite Shows And Movies, And More

Kang Daniel a apărut într-un pictorial recent pentru revista „Cosmopolitan”.

Persoana care l-a intervievat a menționat că, în ziua de azi, modelele fără identitate de gen cresc în popularitate și că Kang Daniel este, de asemenea, un astfel de model pentru „Givenchy”. Kang Daniel a răspuns: „Nu m-am gândit niciodată că am jucat vreun rol special în estomparea liniei dintre sexe. Deoarece în zilele noastre, varietatea este respectată, desigur. Chiar și familia mea este așa. Când am spus că am devenit model, bunicul meu a fost fericit pentru mine și a spus: Va trebui să cumpăr rujul căruia îi faci publicitate”.

Vorbind despre ce a făcut în timpul pandemiei COVID-19, artistul a spus: „Sunt genul de persoană căruia îi face plăcere să stea în casă așa că nu m-a deranjat. Dacă mi s-ar spune cu adevărat să rămân acasă, cred că aș putea face acest lucru timp de cinci ani. Cu mult timp în urmă, auzisem că fac un experiment pentru a vedea cât timp poate sta cineva într-un apartament cu o cameră, dacă ar avea doar un computer și ar putea mânca ceea ce îți dorește și m-am gândit să aplic. Când se termină pandemia, vreau încerc parașutismul. Chiar când am vrut să încerc, a început pandemia și nu am putut să o fac”.

Despre faptul că a scris multe dintre versurile pentru al doilea mini-album „MAGENTA”, Kang Daniel a spus că se inspiră din filme sau animații. El a explicat: „Din cauză că îmi place să stau în casă, nu am o varietate largă de experiențe. Dacă ar fi nevoie să scriu despre vremuri grele și lupte, aș putea să mă bazez cu încredere pe propriile mele experiențe, dar nu mă pricep să exprim lucrurile într-un mod abstract.

El a adăugat: „Cred că cea mai bună fereastră spre lume este Netflix. Deoarece prin filme puteți vedea tipologii de oameni și diferite relații și vă puteți distra în timp ce faceți acest lucru. Îmi plac genurile mai ciudate, cum ar fi fantezia sau groaza. M-am bucurat de „American Horror Story” și sunt, de asemenea, un fan al lui Guillermo del Toro. Îmi place în special filmul său „Pan’s Labyrinth”.

După ce i s-a propus să-și dea o poreclă din propria perspectivă, mai degrabă decât una pe care i-a dat-o publicul, Kang Daniel a ales „soare” sau „lună”. „Sincer, nu vreau să decid asupra unui cuvânt și apoi să încerc să mă definesc cu el. Așa cum există o noapte și o zi, în timp ce există oameni care ascultă muzica mea într-un moment dat, există și oameni care nu-mi cunosc muzica. Vreau să mențin mereu liniștea sufletească și să fiu mereu acolo, neschimbat. Cred că acesta este motto-ul care este cel mai important pentru mine acum.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s