Park Ji Hoon mărturisește de ce își făcea griji pentru rolul său în serialul „Love Revolution”

Park Ji Hoon Reveals Why He Was Worried About Starring In His Drama “Love Revolution”

În cel mai recent interviu însoțit de un pictorial pentru revista @star1, Park Ji Hoon și-a împărtășit cu fanii gândurile cu privire la noua sa producție!

Artistul joacă la acest moment în „Love Revolution”, o dramă adaptată după webtoonul cu același nume, interpretându-l pe adorabilul personaj masculin principal Gong Ju Young.

După ce a apărut anul trecut în comedia romantică „Flower Crew: Joseon Marriage Agency”, Park Ji Hoon a dezvăluit că îl intriga ideea unui rol mai modern: „Chiar îmi doream să joc într-un serial care are loc în zilele noastre.”

De asemenea, acesta a mărturisit că i-a fost ușor să intre în pielea personajului deoarece sunt apropiați de vârstă, explicând: „Nu a trecut așa de mult de la absolvirea mea, deci am putut să interpretez simțindu-mă puțin mai confortabil.”

În plus, Park Ji Hoon a mărturisit că a fost îngrijorat de faptul că va juca rolul principal în adaptarea unui webtoon așa de popular, și chiar din mai multe motive.

Artistul și-a amintit: „După ce am primit rolul în serial, mi-am făcut griji că va trebui să am o tunsoare tip castron, dar și de cum voi reuși să interpretez acest personaj.”

Cât despre similitudinile dintre personajul său și personalitatea sa din viața de zi cu zi, Park Ji Hoon a remarcat că cei doi nu puteau fi mai diferiți.

Acesta a spus: „Personajul lui Ju Young, care prezintă multă drăgălășenie, este la polul opus în ceea ce privește personalitatea. Eu nu sunt tipologia care vorbește mult în viața reală, deci noi doi suntem extrem de diferiți.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s