SuperM interpretează un serial romantic în teaserul pentru cea mai nouă emisiune a lor

Watch: SuperM Acts Out A Romance Drama In Teaser For New Variety Show

tvN a postat un nou teaser pentru următoarea emisiune de divertisment a SuperM, „SuperM’s As We Wish”!

„SuperM’s As We Wish” este o emisiune în care cei șapte membri ai trupei SuperM taie lucruri de pe lista lor de dorințe. Fiecare membru va împărtăși cu publicul lucrurile pe care dorește cel mai mult să le facă și va încerca să le ducă la bun sfârșit pe durata emisiunii. În primul teaser, membrii au discutat despre activitățile la care vor să participe, inclusiv creearea de artă, joburile cu jumătate de normă și „poveștile de dragoste”.

Spre deosebire de celelalte teasere, care s-au concentrat pe dorința de a lucra cu jumătate de normă, cel mai nou teaser urmărește conceptul de „romantism”. Fiecare membru interpretează rolul principal masculin într-un serial romantic, oferind replici clasice, care cuprind atât confesiuni de iubire, cât și despărțiri dureroase.

Taeyong spune: „Pot să spun ceva? M-am îndrăgostit. Te plac.” Ten afirmă: „Tot trecutul și prezentul meu îți aparțin.” Baekhyun declară: „Am jurat că îi voi proteja râsul pentru totdeauna.” Mark întreabă: „Poți să mă suporți pentru tot restul vieții tale?” Lucas mărturisește: „Te-am iubit din primul moment în care te-am văzut.” Kai zice: „Nu putem fi fericiți mereu, dar vrei să fim fericiți împreună?” Drept răspuns la întrebarea unei fete „Am ceva pe față?” Taemin spune: „Frumusețe.”

„SuperM’s As We Wish” va avea premiera pe 25 septembrie. Mai jos puteți urmări cel mai recent teaser!

De asemenea, SuperM se pregătește pentru lansarea primului album complet, „Super One”, care va avea loc tot în data de 25 septembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s