BTS ține un speech pentru tineri în prezența Președintelui Moon Jae In

Watch: BTS Reunites With President Moon Jae In At Blue House To Give Speech For National Youth Day

Trupa BTS s-a reîntâlnit cu Președintele Coreei de Sud pentru a ține un discurs în fața națiunii cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

În dimineața zilei de 19 septembrie, BTS a participat la un eveniment special al Casei Albastre care aniversează prima Zi Națională a Tineretului din Coreea de Sud. Alături de Președintele Moon Jae In și de prima doamnă Kim Jung Sook, cei șapte membri ai BTS au ținut împreună un discurs ca „lideri ai tineretuli” onorifici.

Fiecare dintre membrii BTS s-a exprimat pe rând, iar RM a dat startul declarând: „Vrem să transmitem sprijinul nostru tuturor tinerilor care se confruntă continuu cu noi provocări în întreaga lume, precum și tuturor tinerilor care își trăiesc curajos viețile în Coreea de Sud.”

După ce BTS a reflectat asupra propriei călătorii și a oferit sfaturi pentru „tinerii de mâine”, Jin a încheiat discursul remarcând: „La fel ca tinerii de ieri și tinerii de astăzi, așa cum am făcut cu toții până acum, sper că veți continua să mergeți rapid înainte spre viitor, fără oprire. Sper că ideile voastre excepționale vor schimba lumea și sper că veți conduce calea și veți deveni lumina acestei zile și a erei de dragul tineretului de mâine.”

Puteți urmări întregul speech al membrilor BTS cu subtitrări în engleză puțin  mai jos (începând cu minutul  15:54):

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s