Wonho este mai mult decât atractiv în pictorial ul pentru 1st Look + dezvăluie un dance practice perfect!

Wonho își etalează șarmul în primul său pictorial de după revenire! Precomenzile pentru fanii internaționali sunt deja epuizate pe mai multe site-uri specializate.

Obișnuit deja cu ședințele foto, Wonho nu are nevoie decât de un aparat foto și o  lumină caldă pentru a te cuceri! Idolul a poza îmbrăcat în haine în ținute tomnatice, pentru că oricum arată cool în orice culoare! Acesta a experimentat și o pălărie cu boruri mari, pentru un look de „cowboy urban” (fiecare având aici dreptul la propria interpretare).

În continuare, Wonho a vorbit despre albumul său într-un interviu acordat revistei. Vorbind despre procesul general de realizare a albumului său de debut Love Synonym # 1: Right for Me, el a afirmat: „Am ieșit pe scenă singur cu un album solo. Am crezut că trebuie să-mi asum responsabilitatea de la început până la sfârșit, așa că a fost o presiune mare. Dar cred că am reușit să obțin un rezultat de înaltă calitate, datorită faptului că personalul este atât de bun în a mă ajuta să-mi completez bine golurile. ”

Albumul de debut al lui Wonho a realizat o performanță remarcabilă pe diferite topuri muzicale globale. Albumul, precum și piesa sa de titlu „Open Mind” au intrat recent în șase topuri Billboard, cu „Open Mind” clasându-se pe locul 4 în World Digital Song Sales Chart și mini-albumul ocupând locul 9 pe Topul Billboard’s World Albums, precum și #19 în Heatseekers Chart ,  # 81 în Album Sales Chart, și #28 în Emerging Artists Chart și, respectiv,  #51 în Current Album Sales Chart.

Love Synonym # 1: Right for Me s-a clasat pe primul loc în topul iTunes Albums din mai multe țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, India, Germania, Franța, Canada, Australia și Brazilia. De asemenea, s-a clasat pe locul 1 în 20 de țări din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Regatul Unit, Australia, Elveția, Italia și Canada, în clasamentul iTunes Top K-POP Albums , precum și în alte 10 țări, inclusiv Taiwan, Vietnam, Singapore, Mexic , Japonia și Hong Kong.

Exprimând semnificația albumului său, artistul a dat o explicație încântătoare. Wonho a mărturisit că „[albumul] înseamnă„ un sinonim pentru dragoste”. Definiția iubirii variază de la persoană la persoană. Pentru mine aș putea numi comunicarea dintre fanii mei și oamenii din întreaga lume drept „dragoste”. Dacă te uiți la album, poți vedea coperta proiectată cu paranteze. Acesta a fost un simbol pentru fanii mei că „vreau să completezi acea paranteză cu propria ta dragoste în timp ce asculti melodiile mele”.”

„Lasă-te dus de val” ar putea fi foarte bine motto-ul vocalistului, deoarece Wonho se compară cu apa: „Apa îngheață, se topește, curge și se formează în funcție de mediul în care se află. Se amestecă bine cu orice altceva în afară de ulei. Sunt un pic așa și voi fi așa. Sunt o persoană care nu este rigidă și pot primi roluri în funcție de situație.”

Pictorialul complet și interviul muzicianului vor fi disponibile în numărul 204 al 1st Look din luna octombrie.

Idolul a dezvăluit în 18 octombrie și un dance practice filmat împreună cu echipa lui la sediul agenției Starship Entertainment. Filmarea a fost făcută între multele show-uri muzicale la care a participat în ultima vreme. Wonho dansează ca și cum ar respira, atât de natural este în mișcări, iar dacă veți urmări puțin mai atent filmarea, veți observa cât de bine coordonat este cu toată echipa lui de dansatori, aceștia sărind în același timp.

Sursa: hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s