Yeri din Red Velvet vorbește despre preocupările sale din ultima perioadă

Red Velvet’s Yeri Talks About What She’s Been Up To, Why She Started Her YouTube Show, And More

Yeri, membră a trupei Red Velvet, a vorbit despre emisiunea sa de pe YouTube, „Yeri’s Room”, și multe altele, într-un interviu pentru Dazed Korea!

Când a fost întrebată despre ce a mai făcut de la ultima întâlnire cu Dazed de acum cinci luni, Yeri a spus: „Am filmat emisiunea de pe YouTube ‘Yeri’s Room’, am compus piese, am desenat și am citit, pentru că am vrut ca acest timp să fie folosit într-un mod atât productiv, cât și distractiv. Motiv pentru care am luat o pauză, dar am și încercat să fac orice nu era extenuant.”

Artista a mai zis: „În principal, am început ‘Yeri’s Room’ pentru că am crezut că o să le placă fanilor, fiind o perioadă în care promovările nu decurg cu lejeritate. Cred că mă dezvolt din ce în ce mai mult pe măsură ce filmăm.”

Yeri a declarat că pe această perioadă de pauză dorește să-și arate toate laturile, dar și să comunice cu publicul prin intermediul „Yeri’s Room”, motiv pentru care a rugat pe toată lumea să urmărească plină de interes activitățile sale viitoare.

Întregul interviu acordat de Yeri, dar și pictorialul realizat de frumoasa artistă va putea fi găsit în numărul din luna octombrie al Dazed Korea.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s