4 aspecte extrem de rar întâlnite în industria k-pop!

Deși există multe lucruri obișnuite văzute în k-pop, cum ar fi majoritatea trupelor care au un lider, pozițiile clare ale idolilor în grupurile lor și altele, există și anumite aspecte care nu se văd mai niciodată.

Iată o listă cu câteva lucruri care sunt rareori văzute în industria k-pop.

1. Grupuri mixte

Majoritatea grupurilor din K-Pop sunt fie grupuri de băieți, fie grupuri de fete, iar grupurile co-ed (mixte) sunt rareori văzute. Un motiv posibil pentru acest lucru este că, din punct de vedere istoric, în industrie, grupurile mixte nu au avut succes la fel de mult ca grupurile de bărbați sau de femei.

Cu toate acestea, există câteva grupuri co-ed prezente în K-Pop, cum ar fi KARD și, recent, CHECKMATE.

2. Grupuri care au mai mult de un lider

În timp ce majoritatea grupurilor muzicii coreene au un lider desemnat, este destul de rar ca un grup să aibă mai mulți lideri. ONF și TREASURE, spre exemplu, au doi.

3. Idoli frați/surori în aceași trupă

Deși este obișnuit să vezi idolii K-Pop având frați/surori în diferite alte grupuri, este destul de rar să-i vezi pe amândoi în același grup, dar s-a întâmplat. Un exemplu este trupa Crayon Pop, întrucât membrele Way și Choa sunt gemene.

4. Idoli care se iubesc, afișându-se liber publicului

Idolii care au relații au fost întotdeauna un subiect dificil, întrucât unii internauți și „fani” cred că aceștia nu ar trebui să se întâlnească, deoarece ar strica „fantezia” creată. Datorită acestui fapt, ori de câte ori idolii decid să se întâlnească, aleg să nu vorbească despre relația lor.

Cu toate acestea, a existat un cuplu care a ales să fie deschis cu privire la relația lor de iubire, și anume cuplul HyunA și Dawn. Cei doi n-au nicio problemă în afișarea relației lor publicului, participând chiar și la emisiuni de divertisment împreună.

Sursa

Un gând despre „4 aspecte extrem de rar întâlnite în industria k-pop!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s