Kai din EXO vorbește despre debutul solo, prietenia cu Taemin, porecla preferată de la fani și despre multe altele

EXO’s Kai Talks About Friendship With Taemin, Favorite Nickname From Fans, Honest Reaction To Going Viral, And More

Membrul grupului EXO, Kai s-a reunit cu Esquire Korea pentru o ședință foto și a oferit un interviu pentru numărul din octombrie al revistei!

Esquire i-a cerut să se uite în urmă la cei patru ani de la ultimul său interviu cu revista. „Au trecut deja patru ani?” a raspuns artistul. „Ce am făcut în ultimii patru ani…cred că s-au întâmplat multe. Am promovat cu EXO și a fost creat și noul grup SuperM. Lucrez și la albumul meu solo. Întrucât a trecut mult timp, s-au întâmplat multe și am făcut multe, dar cred că sentimentele mele sunt la fel ca acum patru ani. Din moment ce m-am distrat și atunci.

Întrebat despre ce consideră el că este moda, Kai a spus: „Cred că este o modalitate prin care o persoană își poate arăta personalitatea sau gândurile. Îți poți da seama ce fel de persoană este cineva și prin mașina sau designul interior, dar privesc hainele ca fiind cel mai simplu mod de a arăta cine ești tu pentru mulți oameni. Este intuitiv, știi. Cred că moda este cel mai simplu și cel mai bun instrument pentru a arăta lumii cine ești.

Esquire a adus în discuție modul în care fanii i-au dat porecla de „master of center” după ce a fost în poziția centrală în majoritatea concertelor EXO. Kai a răspuns: „A, mai degrabă decât să fiu numit așa, am ajuns să stau în centru, pentru că sunt dansatorul principal. Cred că așa se vede pentru că ies în evidență un pic mai mult când sunt acolo.” El a promis că va munci din greu dacă va continua să i se dea în viitor.

Kai a fost întrebat dacă este simte o presiune mare, având in vedere că trebuie să stea în aceeași poziție chiar daca nu se simte bine. El a răspuns: „Aș minți dacă aș spune că nu simt nici o presiune. Sunt câteva melodii în care este greu să-mi păstrez energia și există părți în care trebuie să dau rezultate bune pentru a le ușura munca membrilor. Cu toate acestea, faptul că suntem un grup înseamnă că toți avem rolurile noastre de jucat. Rolul meu este să ușurez munca pentru ceilalți membri când sunt în centru și să îi fac pe membri să arate bine când nu sunt în centru. Sunt momente când e greu, dar restul membrilor compenesează la capitolele la care eu nu mă pricep eu. Cred că EXO este un grup care se desurca foarte bine și ne ajutăm între noi dacă cineva nu se pricepe la ceva.

Esquire a subliniat că fanii lui Kai au creat o mulțime de porecle pentru el și i s-a cerut să-și împărtășească porecla preferată. „Preferata mea este «Bear»”, a răspuns el. „Fanii mă numesc așa pentru că sunt ca un urs și este preferata mea. De asemenea, pare să fie și pe placul lor.

El a râs când a împărtășit că a primit recent o nouă poreclă, care este „Panty Oppa” („oppa” este un titlu folosit de femei față de frații mai mari sau prietenii de sex masculin).

Porecla provine dintr-o secvență din emisiunea „Ask Us Anything”, când Kai și Baekhyun jucau jocul cu căștile puse și Kai a înțeles greșit fraza pe care Baekhyun a spus-o: „two syllables inside padding” (adică paltoane căptușite) ca „two syllables inside panties” (Cuvântul englezesc „panties” este folosit în coreeană atât pentru lenjeria intimă pentru bărbați, cât și pentru femei).

Inițial nu mi-a plăcut porecla, dar mulți oameni se gândesc la asta într-un mod prietenos”, a spus el. „Acum o consider amuzantă, îmi place”.

Clipul a depășit 20 de milioane de vizualizări, iar Kai a fost întrebat dacă se aștepta atunci ca acel moment să devină un subiect de conversație.

El a răspuns că nu avea niciun indiciu și că doar crezuse că este o situație amuzantă. „Acest gen de subiect este cu siguranță amuzant”, a continuat el. „De asemenea, am râs mult când mă uitam, iar mamei mele i-a plăcut foarte mult. Sincer să fiu, când sunt cu prietenii mei vechi, aceștia spun că sunt cea mai amuzantă persoană și cred că oamenii au învățat despre acea parte a mea datorită acelui videoclip.”

Kai a spus în continuare că a fost îngrijorat după ce videoclipul a devenit viral, fiind preocupat că atrage atenția cu acest gen de lucruri. „Cineva care nu mă cunoaște s-ar putea să afle despre mine ca fiind acel «Panty Oppa» și apoi să creadă că dansul meu este amuzant atunci când urmăresc un videoclip cu mine în timpul unui spectacol”, a spus el. „Am crezut că este o situație amuzantă când filmam, dar după aceea, mai mulți oameni decât mă așteptam au început să-mi spună «Panty Oppa». Cineva pe care l-am întâlnit pentru prima dată chiar mi-a spus brusc: „Te-ai descurcat bine datorită «chiloților». Să fiu sincer, a fost foarte stresant ”.

În orice caz, oamenii care au aflat despre mine prin «Panty Oppa» au căutat videoclipurile cu mine din timpul spectacolelor pentru a le viziona”, a spus el. „Există câteva comentarii la videoclipuri precum „Această persoană este cumva «Panty Oppa»?” și „Este foarte bun la dans, este opusul complet al imaginii sale.” El a împărtășit că oamenii au reușit, prin urmare, să vadă diferența uriașă dintre el pe scenă și în afara scenei, așa că acum este mai relaxat și mai pozitiv în privința asta.

Esquire a menționat că planurile sale de a face un debut solo au fost împărtășite pentru prima dată în 2018, iar un anunț oficial despre acest subiect a fost făcut recent. Când a fost întrebat când intenționează să înceapă promovările, Kai a spus: „Sunt multe lucruri pe care le pregătesc, ca să fiu sincer, aveam nevoie de timp pentru pregătire. Plănuiesc să le arăt în curând, așa că vă rog să mai așteptați puțin.

Kai și Taemin, membru al grupului SHINee sunt bine cunoscuți ca fiind cei mai buni prieteni și recent au început să promoveze împreună în grupul companiei SM Entertainment, SuperM.

Când eram stagiar, eu și Taemin eram singurii de vârsta noastră”, a spus el. „Am devenit în mod firesc apropiați pentru că ne-a plăcut dansul și, după debutul nostru, nu am avut șansa să ne întâlnim prin muncă. Ne vedeam la agenția noastră, dar din moment ce eram prieteni de când eram stagiari, nu vorbeam prea multe despre muncă. Dar acum, când promovăm împreună, vorbim mult despre asta. Acum am învățat multe pe care nu le știam despre Taemin. Chiar dacă îl cunosc de peste 10 ani, erau multe pe care nu știam despre el. Și Taemin a spus că a învățat lucruri despre mine pe care nu le știa.

Sursa

Un gând despre „Kai din EXO vorbește despre debutul solo, prietenia cu Taemin, porecla preferată de la fani și despre multe altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s