Peakboy și Park Seo Joon își declară prietenia veșnică în direct

Peakboy și Park Seo Joon au vorbit publicului despre prietenia lor veche și cât de mult înseamnă aceata pentru ei.

Pe 18 septembrie, a fost difuzat primul episod al emisiunii audio „Peakboy’s Arcade”  de la postul NAVER NOW. În această zi foarte specială, cel mai bun prieten al lui Peakboy, Park Seo Joon, a particpat ca invitat.

În timpul emisiunii, Park Seo Joon a spus: „Eu și Peakboy suntem prieteni de la liceu. Îmi urmez cariera de actorie, în timp ce el își continuă cariera în muzică, dar amândoi am avut visul de a reuși în aceeași industrie, știți.”

El a continuat: „Ne-am urmărit cu pasiune visul împreună și așa am devenit și noi apropiați. Peakboy este un bun prieten al meu și este un prieten fără de care nu pot trăi.”

Peakboy a zâmbit și a comentat: „Seo Joon are o inimă atât de bună. Îmi place foarte mult să petrec timp cu el; este întotdeauna foarte distractiv”.

El a continuat: „În prima mea permisie din armată, mi-a făcut niște tăiței. A fost pentru prima dată când cineva în afară de familia mea mi-a făcut tăiței.”

Peakboy, Park Seo Joon, V din BTS , actorii Choi Woo Shik și Park Hyung Sik,  sunt cunoscuți ca fiind membrii „familiei Wooga”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s