Katy Perry își împărtășește opinia despre o posibilă colaborare cu BLACKPINK!

Katy Perry dorește să colaboreze cu trupa BLACKPINK, dar are și o condiție importantă!

Cântăreața americană a fost recent intervievată de o publicație thailandeză, „The Standard”. În timpul interviului, Katy Perry a fost întrebată despre gândurile sale privind colaborarea cu BLACKPINK, trupă ce a lucrat cu nume mari din industria americană, precum Dua Lipa, Lady Gaga și Selena Gomez.

Pentru aceasta, Katy Perry a spus că orice lucrare a ei împreună cu cineva nu depinde de artist, ci de cântec. Ea a spus că nu vrea să facă o colaborare dacă este doar pentru a urma tendințele.

Katy Perry a spus: „Pentru a fi sinceră, simt că unii oameni colaborează cu BLACKPINK doar pentru a obține ratinguri mai mari și pentru a face vizionări. Eu nu sunt aici pentru a-mi crește numerele. Eu sunt aici pentru a mișca inimi”.

Ea a continuat: „Dacă BLACKPINK are pregătită cea mai fenomenală melodie, care mă va face să mă simt sexy sau mă va face să mă simt conectată, sau orice altceva, voi fi cu totul interesată de asta”.

Această declarație a devenit acum un subiect fierbinte printre fanii BLINK, care discută dacă acestea vor colabora sau nu pentru o lansare în viitor.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s