Elle dezvăluie poze atractive cu Byun Woo Seok alături de fragmente din interviul său

Revista Elle a dezvăluit că va publica în curând un pictorial și interviu cu actorul chipeș Byun Woo Seok, care joacă în K-drama „Record of Youth”.

Ședința foto a subliniat aspectul proaspăt și natural al lui Byun Woo-seok. Actorul a fost prezent în ultimul timp la știri datorită apariției sale în drama „Record of Youth”, unde joacă în rol principal alături de Park Bo Gum și Park So Dam.

În interviu, Byun Woo Seok se compară cu personajul interpretat de Park Bo Gum, prin faptul că ambii au avut începuturi destul de modeste înainte de a fi remarcați în industrie. Byun Woo Seok a descris acest sentiment ca fiind de ajutor în scenele în care joacă alături de Park Bo-gum. Potrivit lui Byun Woo Seok, din moment ce înțelege de unde provine personajul lui Park Bo Gum, acest lucru îi permite să evidențieze în mod eficient chimia lor.

Byun Woo Seok a vorbit și despre ce fel de rol și-ar dori într-un film romantic. Acesta a afirmat că ar fi interesat de un proiect similar filmului american The Notebook. Actorul a explicat că se consideră un personaj de sacrificiu, la fel ca protagonistul filmului respectiv. Interviul complet și ședința foto vor fi publicate în numărul din octombrie al Elle Korea.

Urmăriți serialul „Record of Youth”?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s