Hwiyoung din SF9, Miyeon din (G)I-DLE și alții vor juca într-un nou serial web romantic

SF9’s Hwiyoung, (G)I-DLE’s Miyeon, And More Confirmed To Star In New Romance Web Drama

Hwiyoung din SF9 și Miyeon din (G)I-DLE vor juca împreună într-o dramă web!

Pe 24 septembrie, OSEN a declarat că Hwiyoung și Miyeon au primit roluri în producția „Replay”.

Posterior reportajelor, Heart People, compania care a produs drama web „Our Baseball”, a dezvăluit că noua lor producție „Replay” a terminat audițiile pentru personajele principale și a început filmările.

„Replay” va spune o poveste romantică a visurilor și iubirilor adolescenților de 18 ani, atunci când sunt cei mai neîndemânatici, nesiguri și inocenți. După cum ne putem da seama din titlu, serialul va fi narat prin reluarea trecutului în prezent. Artiști faimoși vor participa la realizarea coloanei sonore pentru această producție, ajutându-i pe spectatori să se cufunde și mai mult emoțional în poveste.

Rolul masculin principal va fi interpretat de către actorul novice Kim Min Chul, care a mai jucat în „Dating Class” și „The Guilty Secret”. Miyeon va portretiza personajul feminin principal, iar Hwiyoung îl va juca pe Lee Ji Hoon. Choi Ji Soo o va interpreta pe Im Seo Eun, Marco îl va juca pe Shim Tae Young, iar Kwon Hyuk Soo va avea o apariție specială drept In Ho.

Acest rol va reprezenta debutul actoricesc al lui Miyeon, de când a debutat în industria muzicală ca membră a (G)I-DLE, cu albumul mini „I Am” în mai 2018. Fanii sunt curioși să vadă schimbarea acesteia de personalitate și cum se va prezenta pe ecrane.

La momentul actual, Hwiyoung joacă în drama web muzicală „DokGoBin is Updating”, interpretând robotul cu inteligență artificială Dokgo Bin. De asemenea, acesta va juca în prologul de la „The Mermaid Prince”, intitulat „The Mermaid Prince: The Beginning”, unde îl va portretiza pe Yoon Gun, un personaj care pare rece pe exterior, dar de fapt este romantic și are ochi pentru o singură persoană.

„Replay” va apărea în a doua jumătate a acestui an.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s