Jung Joon Young și Choi Jong Hoon au primit sentințele definitive

Jung Joon Young And Choi Jong Hoon Receive Finalized Prison Sentences From Supreme Court

Curtea Supremă din Coreea de Sud a luat decizia finală cu privire la contestațiile lui Jung Joon Young și Choi Jong Hoon.

În noiembrie anul trecut, Tribunalul Central din Seul l-a condamnat pe Jung Joon Young la șase ani de închisoare și pe Choi Jong Hoon la cinci ani de închisoare pentru mai multe acuzații, inclusiv penru viol agravat (care implică doi sau mai mulți făptași). Atât inculpații, cât și acuzarea au făcut apel la hotărâre, ceea ce a dus la o nouă rundă de audieri în acest an.

În luna mai, Înalta Curte din Seul a redus pedeapsa cu închisoare a lui Jung Joon Young la cinci ani, în timp ce sentința lui Choi Jong Hoon a fost redusă la doi ani și șase luni. Ambii inculpați au  făcut apel și la noua decizie, ceea a adus cazul la Curtea Supremă.

S-a raportat acum că, la 12 septembrie, Curtea Supremă a ales să respingă ambele contestații și să mențină pedepsele inițiale de închisoare.

Explicând decizia de confirmare a hotărârii anterioare, instanța a afirmat: „Nu a existat nicio încălcare a principiilor legale sau denaturare a faptelor din cauza raționamentului subiectiv sau a experienței din hotărârea inițială și nu a existat nici o interpretare greșită a jurisprudenței.”

În conformitate cu hotărârea Înaltei Curți din Seul, sentința definitivă lui Jung Joon Young este de cinci ani, în timp ce a lui Choi Jong Hoon este de doi ani și șase luni.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s