Nicholas Liddle, jurnalist american, dezvăluie că i s-au oferit 3.000 de dolari pentru a scrie postări negative despre ”Dynamite” de la BTS!

Jurnalistul muzical Nicholas Liddle a dezvăluit recent pe Twitter că i s-au oferit 3.000 de dolari pentru a posta un mesaj negativ despre BTS!

În data de 26 septembrie, scriitorul a vorbit despre agenții și echipe de presă care încearcă să plătească conturile mari de pe rețelele sociale, cu mulți urmăritori, pentru a posta mesaje rele  despre anumiți artiști și melodiile lor.

El și-a amintit o dată când i s-au oferit 3.000 de dolari pentru a vorbi urât despre Nicki Minaj și single-ul ei din 2014, „Anaconda”, afirmând: „Nu aș putea niciodată să iau bani pentru a posta un tweet negativ despre arta cuiva”.

Mai târziu, tot pe Twitter, el a menționat că i s-a oferit aceeași sumă pentru a scrie un tweet negativ despre BTS și melodia „Dynamite”, adăugând: „Am făcut-o? Nu. Pentru că iubesc melodia, și îi iubesc și pe băieți, și cum am mai spus: nu sunt plătit pentru opiniile care nu reflectă modul în care mă simt cu adevărat”.

Sursa

3 gânduri despre „Nicholas Liddle, jurnalist american, dezvăluie că i s-au oferit 3.000 de dolari pentru a scrie postări negative despre ”Dynamite” de la BTS!

  1. Sandra

    E poftim ! Să mai spună cineva că presa din toată lumea nu e manipulată. Și nu e un caz singular.
    Sa mai vorbim și despre locurile in clasamentele muzicale și premiile care se acordă? E o întreagă nebunie și acolo.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s