Jessi spune că Kim Jong Kook este genul ei + Mama lui împărtășește că ar fi încântată să o aibă ca nora

Jessi Says Kim Jong Kook Is Her Type + His Mom Shares She’d Be Thrilled To Have Her As Daughter-In-Law

Mama lui Kim Jong Kook și Jessi s-au înțeles de minune în ultimul episod din „My Ugly Duckling”!

În episodul din 27 septembrie a emisiunii de pe SBS, Jessi a făcut avut apariție ca invitat special. După ce Jessi a fost prezentată grupului de mame celebre, mama lui Kim Jong Kook a menționat cu entuziasm că cele două s-au mai întâlnit-o odată.

Acum câțiva ani ne-am întâlnit la un salon”, a spus mama lui Kim Jong Kook, lăudând-o pe cântăreață pentru maniera ei prietenoasă și respectuoasă. „Pe atunci, nu știam cine este Jessi, dar ea s-a ridicat imediat să mă salute, întrebându-mă: Sunteți mama lui Jong Kook, nu?”

Jessi a continuat să îl laude pe Kim Jong Kook, dezvăluind: „Îl cunosc foarte bine pe Jong Kook și este un tip perfect. Jong Kook este genul de bărbat care îmi place. Este foarte bărbătesc și nu-i pasă prea mult de aspectul său. Acesta este genul care îmi place”.

Cu toate acestea, Jessi a adăugat că totuși are un defect. „Tot ce face el este să meargă la sală”, s-a plâns ea. Seo Jang Hoon a subliniat că Kim Jong Kook a spus că ar fi dispus să-și reducă timpul de la sala de sport dacă va găsi pe cineva de care îi place, dar Jessi nu a fost de acord, explicând: „El lucrează așa de peste 20 de ani. De acum, este un obicei (pe care nu îl va putea remedia)”.

Dar, în ceea ce privește aspectul și personalitatea, el este cu siguranță genul meu”, a continuat ea.

Seo Jang Hoon a întrebat-o apoi pe mama lui Kim Jong Kook ce părere are despre Jessi ca nora, la care a răspuns cu bucurie: „Aș fi încântată (să o am ca nora)!”

Apoi, Jessi și restul au vorbit despre o asemănare cheie între ea și Kim Jong Kook: incapacitatea lor de a arunca lucruri. Mama lui Kim Jong Kook a spus: „Are lucruri de acum 20 de ani”, iar Jessi a răspuns: „Sunt la fel. Chiar dacă oamenii îmi spun: Aruncă asta; este rupt, eu nu pot să o fac”.

Jessi și Kim Jong Kook s-au dovedit, de asemenea, similari în ceea ce privește cumpătarea lor. „Voi lua acasă orice gustare disponibilă din cabină”, a spus Jessi. „Simt că nu este o risipă. Dacă găsesc un pachet de șervețele, îl voi lua acasă.” Seo Jang Hoon a comentat: „Ai multe în comun cu Jong Kook”, iar mama lui Kim Jong Kook a confirmat că și fiul ei era exact așa.

Jessi a remarcat: „Jong Kook este o persoană atât de amabilă. Pun pariu că este un fiu care își ascultă mama, nu? Dar oamenii care sunt prea asemănători nu ar trebui să se întâlnească unul cu celălalt.

Cu toate acestea, când mai târziu prezentatorii i-au cerut să numească un membru al distribuției cu care s-ar căsători dacă ar fi obligată să facă o alegere, Jessi l-a ales în continuare pe Kim Jong Kook. „Dacă iau aspectul în considerare, Kim Jong Kook”, a răspuns ea. „Și pentru că pot vorbi cu el în engleză. Dar nu cred că aș vrea să mă întâlnesc cu el în viața reală”.

Totuși, a adăugat râzând: „Dar nu crezi că dacă Jong Kook și cu mine am avea un copil împreună, ar fi frumos?” Pe toți cei de pe platou i-a bufnit râsul imediat, mama lui Kim Jong Kook râzând atât de tare, încât a trebuit să-și șteargă lacrimile în timp ce a dat din cap.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s