Lucas din NCT își arată din greșală pachetul de țigări într-un live și ajunge în trending global + fanii reacționează

În data de 1 octombrie, Lucas a ținut un live pe Instagram, împreună cu membrii WayV, Hendery și Winwin, pentru a interacționa cu fanii.

Au transmis în direct pe drumul de întoarcere acasă dintr-o excursie de o zi și au dezvăluit că și-au petrecut ziua lângă plajă și au mâncat fructe de mare. 

Cei trei membri ascultau cântece chinezești, în timp ce le spuneau fanilor că vor cânta pentru ei. Starea de spirit din interiorul furgonetei s-a accentuat curând, iar Lucas a început să fluture din mână, prins în emoția momentului.

Cu toate acestea, acesta părea să fi uitat că își ține pachetul de țigări în mână și a apărut și cutia albă strălucitoare în timpul transmisiei, în videoclip. De îndată ce Lucas și-a dat seama că le-a arătat fanilor pachetul de țigări a părut tulburat.

În curând, Lucas a întors camera către ceilalți doi membri și a rămas o perioadă în afara cadrului. Winwin i-a întrebat pe fani „Ce alte melodii doriți să ascultați?”.

După aceea Lucas a ascuns pachetul și s-a întors la fluxul live. Cu toate acestea, nu a fost prima dată când membrul NCT și WayV și-a arătat pachetul de țigări.

Unii fani știau despre obiceiurile sale de fumat deoarece pachetul de țigări i-a ieșit din cămașă în timpul unui apel video făcut în trecut, iar cei care nu știau au aflat acum.

Fanii au fost amuzați de incident și de reacțiile acestuia și s-au adunat pe Twitter pentru a lăsa mesaje:

Sursa

3 gânduri despre „Lucas din NCT își arată din greșală pachetul de țigări într-un live și ajunge în trending global + fanii reacționează

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s