SuperM, despre concertele din timpul pandemiei, grupurile din care fac parte, carierele solo și multe altele

SuperM Talks About Performing During The Pandemic, Moving Between Group And Solo Careers, And More

Pe 1 octombrie, SuperM a acordat un interviu pentru serviciul de streaming „Collection: Live” al „Grammy Museum.”

Pentru interviul cu Scott Goldman, grupul a vorbit despre concertul „Beyond LIVE” din aprilie, noul album complet, „Super One”, echilibrarea carierelor individuale cu cele ale grupurilor din care fac parte etc.

Întrebați cum și-au petrecut timpul pe durata pandemiei, cu toate regulile stabilite legate de distanțarea socială în toate locurile din întreaga lume, Baekhyun a spus că „Deoarece nu am putut merge afară, am petrecut majoritatea timpului ascultând muzică și am exersat .Kai a adăugat: „Am avut mult timp la dispoziție pentru a mă perfecționa. Am lucrat la propria mea muzică. De asemenea, cred că sănătatea mintală este foarte importantă, așa că am avut grijă și de asta.

Scott Goldman asked about what it was like to perform livestream concerts now that in-person events are no longer possible. Mark said, “We were the first performers to ever use the Beyond LIVE platform. We were a little hesitant at first, because we weren’t sure how we would interact with the fans virtually. There’s a ‘live’ feeling that can only be felt when you’re there in person with the audience. It was a different approach for all of us, but we got to reach so many fans all at once, which wouldn’t be possible in a venue. We wanted to look at the pros more than the cons.”

Scott Goldman i-a întrebat pe membrii SuperM ce părere au despre concertele online. Mark a spus că: „Noi am fost primii artiști care au folosit platforma Beyond LIVE. Am ezitat puțin la început deoarece nu eram siguri cum vom interacționa virtual cu fanii. Este un sentiment aparte când ești față în față cu publicul. A fost o abordare diferită pentru noi toți dar am reușit să ajungem la atât de mulți fani în același timp, lucru care nu ar fi posibil într-o locație. Am vrut să ne concentrăm mai mult pe avantaje decât pe dezavantaje.

Lucas a adăugat că pregătirile au fost diferite deoarece au trebuit să se gândească la cum se vor vedea lucrurile pe ecran în loc de cum vor arăta pentru un public.

Despre spectacolele pentru un public format cu persoane din întreaga lume, Taemin a spus: „Este o reacție diferită pentru fiecare public, dar atitudinea principală de hai să ne distrăm cu toții împreună rămâne aceeași. Când interpretăm, încercăm să adaptăm spectacolul la cultura fanilor. Când am cântat în Statele Unite, deși nu sunt o persoană extrovertită, am putut deveni mai expresiv. În același timp, cred că am reușit să ne arătăm farmecul ca artiști K-pop.”

O întrebare a fost despre modul în care au reușit membrii să facă schimbul între SuperM și diferitele lor grupuri. SuperM se descrie ca un grup în stilul „Avengers” și este format din membrii EXO, NCT/WayV și SHINee. Kai a spus: „Sunt unul dintre cei mai tineri membri din EXO, dar unul dintre cei mai mari membri din SuperM. Acest lucru se întâmplă în mod natural. În general, dinamica se schimbă atunci când sunt diferite tipuri de oameni. În ceea ce privește conceptele, nu este faptul că am un concept pentru EXO și unul pentru SuperM. Încerc să mă concentrez și să exprim conceptul care mi se dă în acel moment.

Despre dinamica grupului SuperM, Taeyong a spus: „Există o mulțime de concepte care sunt posibile în cadrul acestui grup. Cred că există potențial pentru spectacole pe care fanii nu le-au mai văzut până acum. Sunt atât de multe, încât nu am avut șansa de a vedea. Mi-ar plăcea să arăt noi concepte și noi spectacole în viitor.

Ten a spus că stilul său de muzică solo s-a schimbat după ce a intrat în SuperM, spunând: „Când nu eram în SuperM, am lansat un single de inspirație orientală, dar după ce am lucrat cu SuperM, stilul meu de muzică s-a schimbat puțin. Îmi place mai mult muzica R&B, hip-hop. Sper că pot prezenta mai mult din acel stil în viitor.

Kai a răspuns la o întrebare despre faptul că a fost ales de Lee Soo Man și a spus: „Este cu siguranță o legendă. Nu toți cei care se alătură SM ajung să-l întâlnească – este o legendă. Nu faptul că am fost aleși pentru că am fost buni, ci că a avut o viziune clară despre ceea ce dorea să fie grupul.

SuperM a lansat albumul complet „Super One” pe 25 septembrie, împreună cu piesa „One (Monster & Infinity)” și apar în prezent emisiunile „Mtopia” și „As We Wish”.

Sursa

Un gând despre „SuperM, despre concertele din timpul pandemiei, grupurile din care fac parte, carierele solo și multe altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s