Wonho a lansat canalul personal de YouTube “ohhoho“!

Nu ați văzut ceva mai drăguț! Cel  mai musculos idol din industrie a pregătit un canal de YouTube unde gătește și va oferi filmări interesante din viața lui!

Wonho a deschis oficial canalul de YouTube pe 1 octombrie, dar acesta exista încă din ziua în care a semnat noul contract cu Highline Ent, subsidiara agenției  Starship.

Idolul a anunțat în cadrul primului său concert solo online că urmează să deschidă canalul său pe YouTube: „Am de gând să deschid un nou canal personal după încheierea concertului. Am câteva conținuturi distractive care vă vor oferi o privire asupra vieții mele de zi cu zi. Voi încerca tot ceea ce fac alții, cum ar fi Vlogs și Mukbangs. Desigur, show-ul de gătit este gata.” 

Cu altă ocazie, Wonho a promis că va încărca și sesiuni de antrenamente fizice pentru fanii săi.

Marea supriză a fost numele canalului: “ohhoho”, porecla dată cu afecțiune lui Wonho de către liderul MONSTA X, Shownu, în urmă cu ceva timp, în legătură tot cu un show de mâncat. Numele canalului le-a topit inimile fanilor, care găsesc adorabil acest gest care dovedește că MONSTA X rămâne o familie frumoasă.

Vorbind despre lansare, îndrăgitul artist a afirmat că noul canal „ohhoho” este un spațiu în care fanii vor putea vedea diferite laturi ale lui. Mai mult, așa cum sugerase înainte, în primul său videoclip pe care l-a lansat pe 1 octombrie, telespectatorii au putut să-l vadă pe Cheful Wonho la locul de muncă, încântând fanii în timp ce gătea o masă apetisantă.

Însă delicioase au fost stângăciile lui, modul în care „a mirosit” varza ca un iepuraș autentic, fețele lui pline de mirare când a uitat să pună sosul la mâncare etc.. Filmarea a fost un regal de meme-uri delicioase!

Wonho știe să gătească, chiar dacă pe alocuri este zăpăcit, iar videoclipul său nu numai că este distractiv, ci și foarte interesant/util. Cu un început atât de fain, nu există nicio îndoială că fermecătorul cântăreț a ridicat anticipația pentru viitoarele lansări video de pe canalul său!

Wonho a revenit acum, după debutul solo, la pregătirile de comeback. “ohhoho”!

Sursa: hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s