Joohoney din MONSTA X va lansa un mixtape!

 

Quiz: Think You Know the Fantasia X Music Video? - The Honey POP

Artistul de Billboard va lansa un nou mixtape iar fanii săi nu mai au răbdare ! Joohoney este unul din cei mai prolifici și versatili idoli din industrie!

Membrul MONSTA X este  unul dintre idolii care au cele mai multe melodii înregistrate sub numele său și este considerat un as al industriei (peste 100 de melodii), fiind un artist complet. Acesta a produs și pentru MONSTA X și mai recent pentru CRAVITY.

Fanii Monbebe au sărit în sus de bucurie  după ce au văzut anunțul oficial al lui Joohoney, făcut printr-un afiș din care descoperim titlul „PSHYCHE” și data lansării: 9 octombrie (la 3 zile după ziua de naștere a artistului).

Ultimul mixtape lansat de Joohoney a fost DWTD din 2018, care a debutat cu succes pe locul 8 în Billboard World Album Chart. 

Melodia de titlu molipsitoare “Red Carpet”, a urcat în topul Billboard World Digital Song Sales anul acesta, în luna aprilie.

Ceea ce mai trebuie să știți este că Joohoney a realizat singur toate melodiile sale solo, absolut toate materialele –  inclusiv teaserele și videoclipurile- fiind finanțate exclusiv de artist.

Joohoney a apărut la VogueShip Show, emisiunea lui Minhyuk de pe postul Naver NOW, pe 13 august , unde a cântat un fragment de un minut din mixtape-ul său,  “DIA”. Vă invităm să îl ascultați pentru a înțelege motivul pentru care fanii sunt atât de înnebuniți de lansareaa mixtape-ului „PSHYCHE”, care este promovat deja de americanii de la Billboard:

 

 

Surse: billboard, hellokpop, naver, seoulpopofficial,

 

2 gânduri despre „Joohoney din MONSTA X va lansa un mixtape!

  1. Joopreme

    😭 Nu pot descrie in cuvinte cat de fericită sunt si cat de mult am asteptat acest mixtape 😭 în sfârșit se întâmplă… pe 9 oct este ziua mea si voi primi cel mai șmecher cadou 🔝 Let’s get LIT My King🔥🔥🔥
    KING JOOHEON 🔥🔥🔥

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: MONSTA X anunță data revenirii! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s