Momo din TWICE a povestit că din cauza dietei extreme a crezut că va muri

기사 대표 이미지:[SBS Star] MOMO Says She Once Thought She Was Never Going to Wake Up Again Due to Extreme Diet

Internauții au redescoperit o filmare mai veche în care Momo din TWICE a povestit cum  încercat un regim de slăbit extrem în trecut.Recent, un live mai vechi al trupei TWICE a recirculat online. În timpul acestui vlive, MOMO a dezvăluit că în perioada când era stagiară a vrut slăbească 7 kilograme într-o singură săptămână.

„Staff-ul de la agenția noastră ne-a spus că mă pot alătura showcase-ului stagiarilor numai dacă slăbesc 7 kilograme într-o săptămână.” 

E a continuat: „Chiar îmi doream să merg la showcase, deci am tăiat toată mâncarea; nu mâncam nimic. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să merg la sală. A fost atât de greu.” Și a continuat: „Într-o zi, m-am pus pe pat să dorm. Deodată m-am gândit: ‘Dacă nu mă mai trezesc mâine?’ Chiar m-a speriat gândul și am plâns foarte mult.” 

Chiar și făcând aceste eforturi, Momo a dezvăluit că nu a reușit să dea jos cele 7 kg în săptămâna respectivă. Ea a spus: „Sincer am făcut tot ce am putut, dar la final am eșuat. Așa că am implorat staff-ul să îmi mai acorde 3 zile. Însă după acele 3 zile, am reușit să dau jos cele 7 kilograme. Am fost cea mai fericită.” 

Internauții au fost șocați să redescopere această mărturie a lui Momo. Ei au comentat:  „Oh, …! Chiar a trecut prin multe, nu-i așa?”, „Personalul agenției a fost dur, omule. Cu adevărat dur …”, „E prea extrem, totuși.” etc..

 
 

6 gânduri despre „Momo din TWICE a povestit că din cauza dietei extreme a crezut că va muri

 1. Neko-chan

  Săraca de ea. Stafful a fost exagerat de dur. Sa dea jos 7 kilograme într-o lună sau ceva ii complet diferit de 7 kile jos într-o săptămână. O apreciez fiindca a ajuns unde si-a dorit

  Apreciază

  Răspunde
   1. IOANA

    A, scuze nu am înțeles bine.
    Credeam că te referi la faptul că lumea, exagerează. Da cu chestia asta se exagerează, nu le-ar sta rău dacă ar fii cu câteva kg în plus, dar ce să faci așa îi în industria Kpop.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s