8 cupluri de care ați uitat că au fost împreună

Apariția unui nou cuplu în lumea divertismentului sud-coreean mereu provoacă o adevărată frenezie. În unele cazuri, internauții le dau „binecuvântarea”, iar în cele mai multe cazuri îi critică. Însă, despărțirile provoacă și mai mult interes pentru fani, deoarece vor să cunoască toate detaliile și motivul, care au dus la această turnură.

1) Lee Sung Kyung și Nam Joo Hyuk

Întotdeauna e încântător când actorii ajung împreună nu doar pe sticlă, ci și în viața reală! Acest lucru s-a întâmplat și actorilor Lee Sung Kyung și Nam Joo Hyuk, care au jucat în drama Weightlifting Fairy Kim Bok Joo. Fanii celor doi au fost foarte entuziasmați când au aflat că formează un cuplu și foarte triști în august 2017, când au aflat că artiștii au pus capăt relației.

2) IU și Jang Ki Ha

Cei doi s-au întâlnit în 2013 și imediat au început să iasă împreună. IU și Jang Ki Ha  și-au făcut relația publică abia după doi ani, iar fanii lor au fost fericiți pentru aceștia. Însă după patru ani împreună, vedetele s-au hotărât să pună punct și să rămână prieteni.

3) Kim Go Eun și Shin Ha Kyun

Cei doi actori au ajuns să se despartă după doar la un an de relație. În presă, a fost dezvăluit că motivul despărțirii este reprezentat de programele încărcate ale celor doi artiști. Deși Kim Go Eun și Shin Ha Kyun nu mai sunt împreună, au hotărât să râmână prieteni.

4) Kai și Krystal

Celebrul cuplu k-pop chiar a avut și un nume propriu, Kaistal. Kai din EXO și Krystal din f(x) au format al doilea cuplu din compania SM și chiar dacă au fost îndrăgiți, artiștii au hotărât să pună capăt după după un an de relație, motivul fiind programul încărcat al ambilor idoli, care i-a ținut departe unul de altul. Kai și Krystal sunt în continuare prieteni și se sustin reciproc.

5) On Joo Wan și Jo Bo Ah

După aproape doi ani împreună, On Joo Wan și Jo Bo Ah au decis să meargă pe căi separate. Cei doi actori s-au întâlnit pe platourile dramei Surplus Princess și au început să formeze un cuplu de la începutul anului 2015. Agențiile nu știu nici acum motivul exact al despărțirii celor doi.

6. Eddy Kim și Sojin

Sojin și Eddy Kim și-au confirmat relația în iunie 2017. Apoi, la sfârșitul lunii decembrie, atât compania lui Eddy, cât și cea a lui Sojin au dat declarații că relația celor doi s-a încheiat. Motivul a fost același, programul încărcat.

7. Lee Joon Gi și Jeon Hye Bin

Lee Joon Gi și Jeon Hye Bin reprezintă al doilea cuplu de actori din această listă care au mutat relația din serial și în viața reală. Ceea ce a început ca o relație de prietenie pe platourile de filmare ale dramei Joseon Gunman, s-a transformat într-o frumoasă relație de dragoste ce a durat doi ani și câteva luni. Din păcate, cei doi s-au despărțit în august 2017.

8. Kai și Jennie

După aproape cinci luni de relație și unul dintre cele hot cupluri din 2019, Kai și Jennie din trupa BLACKPINK au decis să se despăartă din cauza programelor încărcate. Din păcate, relația celor doi idoli nu a durat mult, însă aceștia continuă să se susțină reciproc.

allkpop on Twitter: "[BREAKING] EXO's Kai & Black Pink's Jennie have reportedly broken up https://t.co/sgdzrJukUM… "

Sursa: koreaboo

7 gânduri despre „8 cupluri de care ați uitat că au fost împreună

     1. hyunamyou

      Nu stiu exact la ce te referi(gramatica sau informatii), dar eu nu prea sunt genul care sa corecteze, o fac rar(nici nu prea vad rostul aici). Cu toate astea, daca ar fi sa vreau sa o fac, tu nu ai fi pe lista:)))

      Apreciază

      Răspunde
      1. Kaila Autor post

       la greșelile de exprimare =))))))))))))))
       de obicei, imi recitesc articolele inainte de a le publica, pt ca imi scapa, dar acum am zis ca noaptea nu mai e lume asa multa, dar m am inselat =))

       awww, muuultumesc ❤ ❤

       Apreciază

       Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s