9 idoli care au frânt inimile fanilor în urma scandalurilor

Male idols who left their groups due to scandals in 2019 | allkpop

Controversele pot fi dăunătoare carierei unui idol, mai ales dacă face parte dintr-un grup.

Mai jos aveți o listă cu idolii care au fost nevoiți să părăsească grupul din cauza controverselor în care au fost implicați.

Seungri (Big Bang)

Fanii grupului Big Bang au fost șocați când Seungri a fost nevoit să părăsească grupul și să se retragă din industria muzicală în martie 2019 după ce a fost acuzat de desfășurarea activităților de de trafic, jocuri de noroc și posesie de droguri în incinta clubului Burning Sun, cu care era asociat.

Jimin (AOA)

Kpop Gifs - AOA (Jimin) - Wattpad

Jimin a căștigat notorietate recent când a ieșit la iveală că s-a purtat urât și a abuzat-o emoțional pe fosta membră a grupului, Mina. În timp ce Jimin încerca să respingă acuzațiile care îi erau aduse, Mina posta pe pagina sa de Instagram detalii șocante despre abuzurile pe care a fost nevoită să le suporte cât timp a făcut parte din AOA.

De asemenea, Mina a condamnat și agenția FNC Entertainment pentru că a trecut cu vederea faptele care s-au întâmplat ani la rând. Controversa a determinat-o pe Jimin să părăsească atât grupul cât și industria de divertisment.

B.I (iKON)

Artistul a părăsit grupul în iunie 2019, după ce o tentativă de achiziții de droguri, care ar fi avut loc în 2016, a ieșit la suprafață și a cauzat redeschiderea cazului.

Asta a dus la încheierea contractului cu YG Entertainment, iar B.I a admis că a luat în considerare achiziționarea drogurilor din cauza unei perioade dificile prin care trecea, dar a menționat că nu le-a mai luat.

Kangin (Super Junior)

Kangin și-a anunțat ieșirea din grup în 2019 după ce a fost inactiv în Super Junior pentru mai bine de doi ani. În 2017 acesta a fost acuzat de violență și conducere sub influența alcoolului. Artistul a mărturisit atunci că va suține grupul în continuare.

Dahee (GLAM)

GIF glam i like that dahee - animated GIF on GIFER

În 2014, Lee Byung Hun le-a pedepsit atât pe Dahee cât și pe modelul Lee Ji Yeon. Cele două l-au șantajat pe actor, cerându-i o sumă uriașă de bani pentru a nu arăta o înregistrare cu acesta în care făcea glume sexuale.

Dahee și Lee Ji Yeon au fost date în judecată și, în cele din urmă, au fost condamnate la închisoare. Dahee a fost dată afară din GLAM, grup care într-un final s-a destrămat.

Jonghyun (CNBLUE)

Nici Jonghyun nu a scăpat de scandalul „Burning Sun”. El a recunoscut că a urmărit și a comentat videoclipurile în care erau trimise pe grupul de pe KakaoTalk. Acesta a decis să părăsească grupul pentru a reflecta asupra comportamentului său inadecvat.

Jonghyun și-a terminat serviciul militar pe data de 25 martie 2020.

Hwayong (T-ara)

Lots of Kpop Gifs! — Hwayoung (T-ara) Gif Hunt

Hwayoung este imaginea unuia dinte cele faimoase scandaluri ale industriei K-pop.

S-a speculat că pe tot parcursul timpului petrecut în T-ara, a fost tratată urât de restul colegelor. La scurt timp, internauții au început să strângă „dovezi” prin care să demonstreze că celelalte membre o hărțuiesc.

Deși restul fetelor au încercat să remedieze problema, multe persoane au început să le atace pe rețelele de socializare considerând că informațiile sunt adevărate.

După controversă, T-ara a scăzut în popularitate, iar Hwayoung părăsise deja grupul, nu după mult timp.

Artista a explicat mai târziu că totul a fost de fapt o neînțelegere, insistând că nu a fost hărțuită.

Wonho (Monsta X)

Fanii grupului au fost șocați la aflarea veștii și au făcut petiții pentru a-l aduce pe Wonho înapoi în grup. Decizia a venit după ce foști colegi au spus despre artist că are datorii, consumă droguri și că are cazier juvenil.

În prezent, Wonho se bucură de un mare succes după ce a debutat solo și și-a deschis propiul canal de Youtube.

HyunA (Triple H)

Appreciation] Why da fudge am I shipping Hyuna with a younger guy? -  Celebrity Photos - OneHallyu

HyunA a făcut parte dintr-un mic grup mixt numit Triple H în perioada în care făcea parte din Cube Entertainment. Grupul era format din HyunA, Dawn și Hui (PENTAGON).

Atunci au început să apară informații conform cărora ea și Dawn formau un cuplu. În timp ce Cube Entertainment nega zvonurile, neașteptat, cei doi au anunțat public că sunt într-o relație.

După confirmare, agenția a anunțat imediat încheierea contractelor din cauza „lipsei de încredere”. Din moment ce Hui a fost singurul care a rămas, grupul s-a destrămat automat.

Sursa (1), (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s