Jung So Min și Kim Ji Suk vor juca împreună într-o dramă marca JTBC

Jung So Min And Kim Ji Suk Confirm Casting For Upcoming JTBC Drama

Jung So Min și Kim Ji Suk vor juca într-o dramă nouă împreună!

„Monthly House” de pe JTBC e o dramă romantică despre un bărbat ce achiziționează case și o femeie care locuiește în ele. Va aborda problema locuințele, un subiect des întâlnit și important pentru oamenii din Coreea de Sud, punând accent pe întrebarea „Ce înseamnă locuința ta pentru tine?”

Jung So Min va juca rolul lui Na Young Won, redactorul unei reviste de lifestyle intitulată „Monthly House”. Aceasta este o angajată ordinară, cu o experiență de peste 10 ani. Timp de acei 10 ani, aceasta mereu avea probleme financiare, fiindu-i greu să-și plătească chiria. Însă casa ei este singurul loc în care poate fi ea însăși. Chiar dacă o închiriază, aceasta o curăță și o decorează așa cum îi place ei. Când noul proprietar al locuinței devine inamicul ei, aceasta începe să se intereseze de investiții și achiziționarea propriei locuințe.

Kim Ji Suk îl va juca pe Yoo Ja Sung, directorul revistei „Monthly House”, care e de părere că locuințele sunt doar niște bunuri ce-l fac bogat și e un loc în care poate să doarmă noaptea. A crescut cu ideea că singurul mod în care poți deveni bogat în Coreea de Sud pe cont propriu e să investești în domeniul imobiliar, așa că a învățat toată ziua, a muncit part-time noaptea și s-a strecurat pe șantiere de construcții în weekend ca să înțeleagă piața. Acum este un expert faimos în domeniul imobiliar. Când ajunge în viața lui Na Young Won drept noul proprietar al locuinței ei, simte că toate convingerile sale încep să se schimbe.

„Monthly House” va fi regizat de Lee Chang Min („Welcome to Waikiki”) cu scenariul scris de Myung Soo Hyun („Rude Miss Young Ae”, „Drinking Solo”) și va fi difuzat în 2021.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s