Key din SHINee, N din VIXX și Jeon Jinwoon din 2AM au revenit din armată!

SHINee’s Key, VIXX’s N, And 2AM’s Jeong Jinwoon Discharged From Military Service Today

Key din SHINee, N din VIXX și Jeong Jinwoon din 2AM au dus la bun sfârșit serviciul militar obligatoriu.

Potrivit protocolului militar COVID-19, toți cei trei soldați au fost lăsați la vatră fără să se întoarcă la baza militară după ultima lor plecare. Soldații s-au înrolat în martie 2019 în banda militară.

Key a fost al doilea membru din SHINee ce s-a înrolat, după membrul Onew, care a fost lăsat la vatră mai devreme în acest an. Jeong Jinwoon a fost ultimul membru 2AM ce s-a înrolat, iar N este primul membru al trupei VIXX ce a plecat în armată.

Key din SHINee a postat poze, un mesaj scris și un mesaj audio pentru fani pe site-ul web oficial al grupului. În poze, Key face salutul militat în fața a mai multor banere felicitîndu-l pentru revenire.

Lângă autograful său, Key a scis: „M-am întors!!! Cum am promis, m-am întors sănătos! Vă mulțumesc pentru așteptare. Fiți în așteptarea mai multor activități din partea mea, și haideți să avem mai multe amintiri de acum înainte! Vă iubesc pe toți.”

În mesajul audio dezvăluit pe site, Key a spus: „Bună ziua tuturor, eu sunt Key din SHINee. Ziua ce am crezut că nu va veni a venit într-un sfârșit. Am fost lăsat la vatră sănătos. Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați așteptat. Voi pregăti multe lucruri să vă arăt, deci fiți pe fază. Vreau să vă mulțumesc încă o dată, și sper să vă văd în curând, zâmbind și fericiți. Pa!”

Într-o postare pe Instagram, N a scris următoarele:

M-am întors acasă în siguranță!! A fost o perioadă lungă de timp, dar totodată și scurtă, depinde de cum gândești, dar a fost o perioadă valoroasă în care am învățat și am simțit multe. Din această cauză, voi continua să susțin juniorii care încă își îndeplinesc obligațiunile de apărare a patriei, la fel și toți ofițerii din forțele armate. Voi deveni un Cha Hakyeon care lucrează și mai sârguincios. Mulțumesc și vă mulțumesc pentru că m-ați așteptat și m-ați susținut! Salut! Sergentul Cha Hakyeon a fost oficial lăsat la vatră pe 7 octombrie! Dau onoarea.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s