Lee Do Hyun și Go Min Si ar putea juca împreună într-o dramă nouă

Lee Do Hyun And Go Min Si In Talks For New KBS Drama

Lee Do Hyun și Go Min Si ar putea juca împreună într-o dramă nouă!

În data de 6 octombrie, a fost dezvăluit că ambii actori au primit rolurile principale în drama de pe KBS 2TV, „Youth of May” (traducere literală), o dramă despre doi tineri care au fost prinși în revolta Gwangju din mai 1980.

Lui Lee Do Hyun i s-a oferit rolul lui Hwang Hee Tae, un tip ce mereu dă de bucluc și urăște orice lucru previzibil. Viața sa e descrisă drept „un război cu prejudiciile”, din moment ce acesta luptă cu prejudiciile față de fiii crescuți de mamele singure. Acesta devine cel mai bun elev de la școala sa și chiar intră la facultatea de medicină de la Universitatea Națională din Seul. Cu toate astea, din cauza unor evenimente neașteptate, Lee Do Hyun va trece prin cea mai dificilă lună de mai din viața sa.

Pe de altă parte, lui Go Min Si i s-a oferit rolul lui Kim Myung Hee, o asistentă medicală muncitoare, care a plecat de acasă și locuiește acum singură în Gwangju. Cu toate că nu e suficient de amiabilă ca să liniștească pacienții în lacrimi, e inteligentă și suficient de pricepută la munca ei încât să găsească din prima un vas de sânge. E mai mult o luptătoare decât un înger, contrar înfățișării ei plăcute, pare destul de rece.

Yuehua Entertainment, compania lui Lee Do Hyun a comentat: „Lee Do Hyun a primit rolul pentru noua dramă, „Youth of May” și îl analizează la moment”. Un răspuns asemănător a oferit și Mystic Story, agenția lui Go Min Si.

Lee Do Hyun și-a făcut debutul actoricesc în 2017 prin intermediul dramei tvN, „Prison Playbook”, ulterior, jucând în producții precum „30 but 17”, „Clean With Passion for Now” și „Hotel Del Luna”. La moment, acesta joacă în „18 Again” de pe JTBC.

Go Min Si a debutat în 2017 prin intermediul dramei „My Sassy Girl”, însă a obținut mai multă faimă după filmul „The Witch”. Aceasta a mai jucat în proiectele „The Battle: Roar to Victory” și „Secret Boutique”.

„Youth of May” va avea 12 episoade și va fi difuzat în primăvara anului 2021.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s