Wonho vorbește despre dragostea lui pentru fani, scopurile pentru viitor și altele

Wonho Talks About His Love For His Fans, Future Goals, And More

Wonho a ajuns pe coperta ediției lunii octombrie a revistei The Star!

Într-un interviu acordat odată cu sesiunea foto, Wonho a împărtășit gândurile sale despre lansarea muzicii noi ca un artist solo, recunoștința lui pentru fani și altele.

„Mereu mi-am dorit să ajung pe coperta unei reviste. Vă mulțumesc că mi-ați oferit această oportunitate” a spus Wonho. „M-am distrat.”

Wonho a vorbit despre lansarea primului său album soloLove Synonym #1 : Right for Me”. El a spus: „Dat fiindcă este primul meu album, m-am gândit că ar trebui să arăt lucruri la care mă pricem cel mai bine, și nu lucruri pe care aș vrea eu să le fac.”

El a continuat: „Acest album este o scrisoare pe care am dorit să o ofer fanilor. Mi-am dorit să le spun clar „Eu nu aș fi existat fără fanii mei”. Fiecare din ei este special pentru mine.”

Vorbind despre scopurile lui de viitor, el a dezvăluit: „Scopul meu este să devin un artist al cărui nume vine imediat în minte când auzi un cuvânt specific. De exemplu, dacă cineva întreabă „știi un artist sexy și dansator bun?” Mi-aș dori ca lumea să se gândească la Wonho.”

„În viitor, scopul meu  este să fiu alături de fanii pentru cât mai mult timp posibil”, a explicat idolul. „Voi lucra mai sârguincios zi de zi.”

Întregul pictorial al lui Wonho, dar și întregul interviu, poate fi găsit în ediția lunii octombrie a revistei The Star.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s