Jimin din BTS varsă lacrimi în timp ce vorbește despre greutățile întâmpinate în timpul pandemiei COVID-19 + [CCC]

În timpul concertului online „BTS Map of the Soul ON: E” din 10 octombrie, Jimin și-a exprimat sentimentele la sfârșitul evenimentului, spunând: „De fapt, nu eram prea concentrat pe encore (finalul concertului când se repetă anumite prestații încă odată), dar sunt multe lucruri pe care le-am simțit nedrepte înainte de a mă pregăti pentru concert”.

Acesta a continuat: ”Când COVID-19 s-a răspândit foarte tare, am vrut să cânt cu membrii mai mult decât orice și să stăm cu toții pe scenă și să fiu fericit. Nu știu de ce trebuie să trecem prin asta”.

El a spus mai departe: „Membrii s-au distrat atât de mult în timpul părții encore și m-au făcut să mă sufoc. Nu m-am putut concentra de atunci, dar sunt fericit că pot vedea pe toată lumea și așa și, sincer, îmi pare rău că nu m-am putut concentra atât de mult pe cât m-am pregătit. Vă mulțumesc mult pentru că ne-ați trimis toate speranțele și toată susținerea din spatele ecranelor. Nu știu dacă tot ce ne-am pregătit să vă arătăm v-a fost livrat, dar sper că ați văzut totul. Sunt recunoscător fanilor ARMY că ne-au sprijinit întotdeauna”.

Unii internauți și fani coreeni s-au adunat pe o comunitate online pentru a discuta explozia de emoții a membrului BTS aflat în suferința de a nu-și vedea fanii, drept consecință a răspândirii pandemiei.

1. Jimin, nu plânge ㅠㅠ

2. Este greu să evoluezi fără audiență..ㅠㅠ Îți mulțumim foarte mult!!

3. Vreau ca Jimin să fie fericit, dar desigur, fericirea lui Jimin este atunci când poate sta în fața oamenilor, deci asta e și mai trist… Totuși mă bucur să văd membrii bucuroși pe scenă după atâta timp  ㅠㅠ

4. Jimin, te iubesc foarte mult. Sper că va veni în curând ziua când BTS și fanii vor fi din nou în aceași sală de spectacole

5. Știm cât de mult s-a pregătit Jimin pentru acest concert, îți mulțumim foarte mult!!!

6. Jimin ㅠㅠㅠ Știu foarte bine că ai fost întotdeauna sincer cu evoluțiile și fanii, mai ales că ai plâns

7. Jimin, ai fost minunat azi și la fel vei fi și mâine, haideți să fim fericiți împreună

8. Jimin, chiar te iubesc foarte mult ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

9. Park Jimin este un artist care își iubește fanii foarte multㅠㅠ

10. Nu pot să înțeleg cum se simte, dar cu siguranță cântăreților le este foarte dificil să evcolueze pe scenă fără audiență.

Sursa

Un gând despre „Jimin din BTS varsă lacrimi în timp ce vorbește despre greutățile întâmpinate în timpul pandemiei COVID-19 + [CCC]

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s