6 idoli k-pop care sunt adevărați romantici

6 Male K-Pop Idols Who Are True Romantics

Toată lumea are gusturi proprii când vine vorba de ceea ce caută la un partener, iar anumite aspecte diferite – atrag și persoane pe măsură.

Unii oameni sunt foarte realiști cu așteptările, în timp ce alții vor ca povestea lor să iasă direct ca dintr-un film – și niciuna nu este în neregulă!

Cu toate acestea, acești idoli se încadrează foarte ferm în categoria: speranțele și visele lor pentru partenerul de viață potrivit sunt atât de drăguțe, încât îți va fi greu să nu te înduioșezi. 

În nici o ordine specială, iată șase idoli masculini care (indiferent dacă recunosc sau nu!) sunt romantici adevărați!

1. Jinyoung din GOT7

Acest membru fermecător și carismatic al trupei GOT7 a recunoscut că este un mare fan al filmelor romantice și a jucat în cariera sa actoricească roluri romantice – oferindu-le fanilor o perspectivă asupra a cum ar putea fi Jinyoung atunci când se confruntă cu partenea viselor sale.

Personalitatea sa grijulie denotă că este minunat cu copiii și a spus în trecut că este încântat să se căsătorească și să-și întemeieze o familie, deoarece crede că va fi un tată grozav. Ce dragut!

2. Suho din EXO

Liderul EXO, Suho, este un idealist total și nu se teme să arate asta. Ceilalți membri ai trupei au vorbit de nenumărate ori despre personalitatea lui generosă și grijulie, iar Suho a mai spus că iubește să aibă multe conversații cu oamenii care îi plac și să îi cunoască mai mult în acest fel.

În plus, a spus că vrea să ceară de soție pe cineva, sau chiar să-i propună să fie împreună, într-un loc aglomerat, făcându-și sentimentele cunoscute de toată lumea – la fel ca într-o dramă coreeană romantică în viața reală!

3. Johnny din NCT

Johnny este binecunoscut pentru personalitatea sa îndrăzneață și jucăușă și se dovedește că nu este diferit atunci când vine vorba de dragoste! Ceilalți membri NCT 127 l-au ales pe Johnny drept cel mai romantic membru, probabil datorită flirtului său nerușinat și a glumelor sale constante.

Dar nu este doar la nivel de suprafață: el este, de asemenea, cel mai ales atunci când vine vorba de cu cine ar dori membrii grupului să se întâlnească dacă ar fi fete, pentru că este foarte grijuliu și de încredere. Ce nu este de iubit la el?!

4. Zuho din SF9

Ceilalți membri ai grupului SF9 l-au votat pe rapperul principal, Zuho, drept „cel mai carismatic” din grup, ceea ce este deja o realizare în sine, atunci când vine vorba de membrii SF9! Aspectul său rece ascunde o personalitate caldă și drăgălașă, și este clar că el este un adevărat romantic fără speranță, deoarece a spus că tipul său ideal este cineva de care se îndrăgostește la prima vedere. Sincer, nu sunt necesare alte cuvinte!

5. I.M din MONSTA X

I.M din MONSTA X poate fi la început distant și timid, dar este foarte grijuliu, blând și bun la inimă. El a vorbit puțin despre dragoste în trecut, spunând că nu are cu adevărat un tip ideal atunci când vine vorba de felul cum arată și că personalitatea este cel mai important aspect la un partener pentru el.

Dar cea mai drăguță parte? El spune că definiția sa despre dragoste este să: ”Prețuiești pe cineva mai mult decât pe tine”. 

6. Jungkook din BTS

„Maknae-le de aur” al trupei BTS, Jungkook, este atât de romantic încât este greu să știi de unde să începi! El a mai spus că întâlnirea sa ideală este o plimbare pe plajă și că, odată ce găsește pe cineva pe care o iubește cu adevărat, vrea să fie cu ea pentru totdeauna.

El a mai spus că va ști când își va găsi adevărata iubire când va auzi un clopot, ceva ce a văzut într-unul din anime-urile sale preferate în copilărie. Jungkook vrea doar să trăiască viața clasică a unui film de dragoste!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s