Poze: K-Drama „Start Up” a susținut conferința de presă înainte de lansare

SuzyNam Joo Hyuk, Kim Seon Ho și Kang Han Na vor apărea în curând pe micile ecrane într-un serial despre viețile întreprinzătorilor care pun pe picioare afaceri de tip start up.

„Start Up” este un serial de 16 episoade despre o femeie care visează să devină un antreprenor de succes precum Steve Jobs. Acțiunea se petrece într-un Silicon Valley fictiv din Coreea de Sud.

Pentru „Start-Up” s-a lucrat deja timp de doi ani, ceea ce înseamnă că regizorul Oh Choong Hwan și autoarea Park Hye Ryun au petrecut mult timp discutând pe cine ar trebui să distribuie. Aceștia au vorbit despre faptul că au lucrat anterior cu Suzy în „While You Were Sleeping”, comentând: „Avem experiență lucrând cu ea și avem amintiri bune de atunci. Am distribuit-o pentru că este clară și transparentă și vrem să o sprijinim. Este o actriță pe care o cunoaștem bine și care ne place foarte mult ”.

Au continuat: „Nam Joo Hyuk a lăsat o impresie profundă în „Radiant”. Felul în care purta atunci o cămașă în carouri a fost atât de memorabil. De aceea, am spus că va putea arăta ca un dezvoltator care se întâlnește cu oamenii și se maturizează prin asta. Kim Seon Ho este un actor care ne place personal. În plus, are o personalitate foarte blândă în viața reală și o imagine drăguță, indiferent de vârsta sa. Există o anumită răceală pe care o are personajul său Han Ji Pyung, dar continuăm să-l numim un softie.”

În ceea ce o privește pe Kang Han Na, aceștia au spus: „Din păcate, ea joacă cel mai singuratic rol. Kang Han Na are o anumită forță. Am crezut că asta va oferi o influență pozitivă pentru dramă. Deși este un personaj foarte complicat, este, de asemenea, foarte caldă „.

Suzy o interpretează pe Seo Dal Mi, care visează să devină Steve Jobs din Coreea. Vedeta a comentat: „Am fost surprinsă de scenariul unic al „Start-Up” și relațiile complicate care decurg dintr-o scrisoare. Am fost, de asemenea, curioasă de modul în care se va desfășura povestea. Am decis să mă alătur, deoarece transmite un mesaj de sprijin tinerilor adulți.”

Nam Joo Hyuk îl va interpreta pe Nam Do San, fondatorul Samsan Tech și care reprezintă stereotipul de tocilar. Actorul a spus: „Când am citit scenariul, am simțit că Nam Do San era cineva care nu era încă complet. Ca mine și ca Do San, am vrut să completez cele două procente care lipsesc. De asemenea, avem aproximativ aceeași vârstă. Acest personaj simte o mulțime de emoții diferite pe care le simt eu însumi. Deși avem cariere diferite, mi-am dorit foarte mult să cresc împreună cu el.”

El a explicat, de asemenea, că nu este nevoie să gândească prea mult cum să-l portretizeze pe Nam Do San. Nam Joo Hyuk a comentat: „M-am gândit doar că va trebui să mă arăt așa cum sunt. Am putut să joc confortabil.” Suzy i-a făcut pe toți să râdă când a spus: „Chiar și eu cred că este exact ca Nam Do San”.

Cei doi au discutat, de asemenea, despre lucrul împreună, cu Nam Joo Hyuk comentând: „Lucrând cu o actriță de vârsta mea, așteptările mele au crescut, deoarece am crezut că există un anumit farmec pe care îl putem transmite la vârsta noastră actuală. Și chimia pe care o avem este bună.”

Suzy a adăugat: „Când eram pe platou împreună, energia era foarte bună. Am simțit că sinergia noastră crește. Deși am spus că este exact ca Do San, era atât de pătruns de rol în timp ce juca. Era atât de strălucitor și de drăguț încât am spus că vreau să-l susțin ”.

Regizorul a împărtășit: „Vreau să mă laud pentru rolurile lui Suzy și Nam Joo Hyuk. Sunt atât de drăguți. Acești doi oameni drăguți strălucesc cu adevărat. Chiar dacă nu este o scenă specială, există atât de multe scene frumoase și, de asemenea, m-am trezit că am devenit un spectator care susținea creșterea lor.”

Kim Seon Ho și-a explicat decizia de a se alătura dramei în calitate de lider al echipei SH Venture Capital, Han Ji Pyung, împărtășind: „M-am simțit atât de confortabil citind scenariul. În  zilele noastre, există o mulțime de scenarii stimulatoare și intense, dar „Start-Up” nu a fost așa. Nu doar Han Ji Pyung, ci toate personajele au multe replici care sunt pietre prețioase. Am devenit curios de următoarea scenă.”

Kang Han Na joacă rolul de CEO și chaebol de a doua generație Won In Jae. Ea a remarcat: „Modul în care iau decizii este similar cu Won In Jae și același lucru este valabil și pentru modul în care executăm acele decizii. Pentru părul meu, regizorul Oh Choong Hwan și scriitoarea Park Hye Ryun au spus că au fost de părere că o tunsoare scurtă ar corespunde rolului. Am fost de acord, așa că mi-am tăiat părul imediat.”

“Start-Up”  are premiera în 17 octombrie.

Surse: soompi, hancinema

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s